https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali pet prometnih nesreč, poskus samomora in zasegli prepovedane droge

07.01.2024 ob 8:00  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poskus samomora, zasegli smo dve vozili, zasegli smo prepovedane droge in povoženje divjadi.

Vse prometne nesreče so se končale le z materialno škodo. Voznici in vozniku osebnega avtomobila so policisti zaradi neveljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina registrskih tablic, kaznivo dejanje zoper človekovo zdravje, tatvina v trgovini ali poslovnem prostoru in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. Zoper državljana Pakistana, ki je bil prijet pri sprovajanju prebežnikov pred dvema dnevoma je preiskovalni sodnik odredil pripor. 

Javni red je bil kršen dva krat na javnem kraju in pet krat v zasebnem prostoru. Vsi kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali predvsem na avtocesti AC A-5.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.01.2024 ob 10:54 gost

      Ljudje si življenja jemljejo zaradi ker eni več ne morejo preživeti meseca

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.01.2024 ob 15:41 Ali bomo nasedli na gost

      diktatorske pasti ali bomo z vandalizmom razbili diktatorske kamere youtu.be/kz4OoBqD27A youtu.be/LXbTDJkb4AY 24ur.com/novice/tujina/na-hrvaskem-nove-nadzorne-kamere-snemale-bodo-tudi-notranjost-avtomobilov

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.01.2024 ob 15:41 gost

      Zanima me na čigave stroške je dal sodnik Pakistanca v zapor.Bo ga on financiral hranil itd.?.Kdo je država?.Smo ljudje ali teh nekaj sodnikov,ki zelo zmotno rešujejo zadeve,v prid državljanom Slovenije,in zato bi oni imeli boljše plače.Ja od nas državljanov in še potem bi nam migrante naložili v breme jok brate pozabite tega filma pa ne bo bo hudo vedite poglejte,kaj se dogaja v Nemčiji pa tudi pri nas je mogoč tak scenarij ali še hujši.Sodnik pa si naj kar domov pelje Pakistanca in ostalo črno Gamat ki finančno zelo bremeni evropske države.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.01.2024 ob 15:45 Varstvo zasebnih podatkov gost

      https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_de Policija sploh ne bi smela nadzirat!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.01.2024 ob 16:59 Štef gost

      Budale cerkvene, na vsako temo pišete z istim komentarjem

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.01.2024 ob 19:53 gost gost

      Obravnavali pet prometnih nesreč, poskus samomora, ki /nije uspel ?!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.