https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Ljutomerska Vesna pristala v rokah Mercatorja

 

S koncem preteklega leta je poslovni sistem Mercator postal 100-odstotni lastnik ljutomerskega trgovskega podjetja Vesna, s čimer je pod svoje okrilje dobil sedem trgovin, ki so doslej delovale kot Mercatorjeve franšiže.

Mercator je prodajne enote kupil od družbe pooblaščenke Vesna Holding ter od Jožeta Štefanca in Elvire Štuhec. Sporočilo o lastništvu maloprodajnih enot v severovzhodni Sloveniji je Mercator danes objavil na spletnih straneh Ljubljanske borze, k sporočilu pa priložil tudi mnenje o pravičnosti transakcije, ki ga je opravila družba KPMG.

Tako Vesna izginja z obličja, kot je nekoč poniknil Potrošnik, ki so ga prevzela Živila, le-tega pa najboljši sosed.

Vir: STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. talijamz
      04.01.2012 ob 17:41 talijamz

      Izginil je potrošnik,ki ga je kupila živila.Potem ga je kupil MERKATOR,Zdaj je MERKATOR kupil vesno in AGROKOR HRVAŠKA bo kupila MERKATOR.Kdo bo pa naslednji kupec ki bo koga kupoval pa še malce počakajmo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.