https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Sneg povzroča težave na cestah, v Pomurju več prometnih nesreč

19.01.2024 ob 8:10  

Snežne razmere že povzročajo nevšečnosti na cestah. V jutranjih urah je prišlo do zdrsa dveh vozil. Zaradi prometne nesreče je zaprta glavna cesta na relaciji Turnišče-Gomilica.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je ob 7.05  v naselju Vogričevci, občina Ljutomer, osebno vozilo prevrnilo na bok. Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali kraj dogodka, vozilo postavili nazaj na vozišče in nudili pomoč delavcem avto vleke. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb. 

Foto: PGD Ljutomer

Ob 6.43 je v naselju Ptujska cesta, občina Gornja Radgona, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se pri tem prevrnilo na bok. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom osebno vozilo postavili nazaj na vozišče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Po poročanju uporabnikov facebook skupine Radarji v Pomurju je zaprta glavna cesta na relaciji Turnišče-Gomilica zaradi prometne nesreče.  

Foto:FB Radarji v Pomurju (R.V.M.)

 

Cestno podjetje Pomgrad je do 10. ure na 1000 kilometrih cest, ki jih vzdržujejo, posipali 300 ton soli. Pomurski policisti so po podatkih Policijske uprave Murska Sobota med 6. in 9. uro obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo. V Murski Soboti je sicer do 10. ure zapadlo od tri do pet centimetrov snega, na Goričkem pa do deset centimetrov, piše STA.

Naslovna fotografija: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.