https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

VIDEO: Shabanhaxhaj za rekordno odškodnino zapušča Muro

25.1.2024  

Dardan Shabanhaxhaj po letu in pol zapušča Mursko Soboto in se seli v vrste ruskega Rubin Kazana, kjer bo združil moči z nekdanji Murašem, Mirlindom Dakujem.

Kadrovska novica iz Turčije, Dardan Shabanhaxhaj zapušča Muro. Avstrijski napadalec se je k Muri preselil junija 2022, takrat kot posojen član Sturma iz Gradca, letos poleti pa je dokončno prestopil k čarno-bejlin. V prvi sezoni je Dardan v Muri odigral 30 tekem v vseh tekmovanjih in ob tem dosegel en zadetek ter prispeval dve asistenci. V letošnji sezoni so bile njegove številke veliko bolj zgovorne. Dardan je bil po polovici sezone prvi strelec Mure, na devetnajstih tekmah je dosegel sedem zadetkov in ob tem prispeval še tri asistence. Domača tekma z Domžalami v 19. krogu Prve lige Telemach je bila tako njegova zadnja za čarno-bejle. Dardan se namreč za rekordno odškodnino seli v ruski Rubin Kazan, kjer bo ponovno zaigral skupaj z Mirlindom Dakujem, so sporočili iz kluba.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura, je za klub povedal: »Prestop Dardana v ruski Rubin Kazan je še en dokaz več, da je Mura primerna in prava sredina za mlade nogometaši, ki želijo napredovati in storiti korak naprej v karieri. Najprej z igranjem v Muri, kasneje pa s prestopom v katerega izmed večjih klubov. Da smo na pravi poti, kažejo tudi primeri in prestopi iz preteklosti. Pred Dardanom je to uspelo že lepemu število nogometašev, pri čemer gre najbolj izpostaviti prodaje Tia Cipota, Tomija Horvata in Žana Karničnika. Tudi Mirlind Daku je v Muri dobil prepotrebne minute, da je lahko pokazal svoj potencial in si zagotovil prestop. Dardanu bi se rad zahvalil za to leto in pol, ki ga je preživel z nami in mu želim vse dobro v nadaljevanju kariere«.

Dardan Shabanhaxhaj je povedal za klub: »Najprej bi se rad zahvalil vsem v klubu, ki so me toplo sprejeli in poskrbeli, da sem se počutil kot doma. Hvaležen sem predsedniku in športnemu direktorju za izkazano zaupanje, da sta me pripeljala v Muro in trenerjem, ki so mi dali priložnost, da dokažem kaj znam. Zahvala tudi mojim soigralcem, brez njih mi to ne bi uspelo. Hvaležen sem našim navijačem, ki so nas spodbujali v dobrih in težkih časih, še posebej v težjih časih je bilo pomembno čutiti njihovo podporo. Navijači Mure, ki jih izjemno spoštujem, si zaslužijo samo najboljše. Verjamem, da se bo Mura dvignila in ponovno dosegla uspehe kot v preteklosti«.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.01.2024 ob 22:57 Ljubljanski zmaj gost

      https://siol.net/trendi/vedezevanje/kitajski-horoskop-2024-zmaj-bo-prinesel-sreco-tistim-ki-znajo-obvladati-sebe- https://www.24ur.com/sport/hokej/olimpija_7

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.01.2024 ob 22:59 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2024 ob 23:48 gost gost

      Avstrijski napadalec.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.01.2024 ob 19:33 gost

      Zdaj do palek vse spokradnole pejnaze pa do pravele ni denarja za okrepitve

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.