https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pijan z avtom v ograjo, nato odpeljal s kraja

03.02.2024 ob 8:00  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi ter dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 21.43 so bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila trčil v kovinsko ograjo podjetja na Industrijski ulici v Murski Soboti ter odpeljal s kraja. Kasneje so policisti navedeno vozilo opazili v Tropovcih in ga zaustavili. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Prav tako je bilo v nadaljevanju ugotovljeno, da se je v času nesreče v avtomobilu nahajala sopotnica. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola, v času nesreče in s tem posledično ogrožanja sopotnice, bo nesreča obravnavana kot kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu. 

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino mopeda znamke Longija z registrsko oznako MB 1V-J4, tatvino mobitela, tatvino ključev, tatvino goriva na bencinskem servisu in goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2024 ob 22:44 Nesprejemljivo in nemoralno gost

      youtube.com/live/AUy3aBeS3tA youtu.be/jxv8KIxy5Xw youtu.be/RlCV3WR15cc zurnal24.si/slovenija/slovenski-duhovnik-z-objavo-na-druzbenem-omrezju-razburil-zenske-... Vici na zlorabo in nemoralo crkve nisu sprejemljivi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2024 ob 0:00 Zlorabe so del cerkve gost

        katoliska-cerkev.si/delovanje-ekspertne-skupine-za-spolne-zlorabe domovina.je/poteze-ki-kazejo-na-svez-veter-v-vodstvu-cerkve-na-slovenskem youtu.be/CVfg0LdO0tc

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.