https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Macho in Mejke znova razgrela občinstvo, tokrat v Puconcih

Puconci  

Macho in Mejke, sedaj že znana prekmurska komedijanta, ki slavita po svojih edinstvenih skečih, sta se v petek predstavila v Puconcih. M I M Show, kot sta poimenovala svojo predstavo sta do sedaj predstavila že drugič, na obeh krajih pa je bila obiskanost na vrhuncu in nihče iz dvorane ni prišel slabe volje, kajti kolektiv M I M showa zna poskrbeti za obilico dobre volje in smeha na svojih predstavah.


Zraven povezovalke zabavnega programa Frančiške in glavnih igralcev ˝Machoja in Mejkoga˝ sta nastopili tudi reperka ˝Nija˝, ki se je premierno predstavila s svojim novim avtorskim komadom ˝In misel nate˝ in plesalka Blažka Majer, ki je odplesala ples z imenom Hip-hop. Macho in Mejke sta na petkovi predstavi poleg reperskih in plesnih točk, odigrala vse skupaj štiri ˝skeče˝ ali igre: ˝Avtomobilska romaca˝, ˝Štekaš˝, ˝Gospa in kmetica˝ in ˝A je to˝. Vzdušje na samem showu je bilo zares razgreto od smeha in pozitivne energije, seveda pa se je to kar najbolje videlo na samih obrazih gledalcev. Pripravili smo vam tudi kratek video, v katerem si boste lahko po odlomkih ogledali komični petkov večer v Puconcih.

Video:

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.