https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Žerjavu med sestankom z Janšo poškodovali BMW-ja in ukradli denarnico

 

Četverica Janša, Žerjav, Virant in Novakova sestankuje v gostilni blizu Ljubljane. Med sestankom so Radovanu Žerjavu neznanci razbili steklo na njegovem BMW-ju, 24ur.com pa je poročal, da so mu ukradli tudi denarnico.


Potem ko so morebitni koalicijski partnerji (Pozitivna Slovenija, SD, Lista Virant in DeSUS) danes parafrazirali koalicijsko pogodbo, so se v gostilni na Lukovici o morebitnem koalicijskem sodelovanju pogovarjali še Janez Janša, Radovan Žerjav, Gregor Virant in Ljudmila Novak. 

Radovan Žerjav se je po ogledu škode vrnil v gostilno na sestanek.

Z Žerjavom naj bi se po poročanju Žurnala24 na sestanek pripeljal tudi Janez Janša, kasneje pa so Žerjava med sestankom obvestili, da so mu neznanci razbili steklo na njegovem BMW-ju serije 5. Kot je poročal Žurnal24, je neljubi dogodek povzročil mladenič, ki se je v avtomobilu pripeljal s skupino fantov, nato pa s težkim predmetom razbil stransko steklo na avtu. Žerjav si je čez nekaj časa razbitine z nejevoljo ogledal, avto preparkiral in se nato vrnil na sestanek. 

"Skrivni" sestanek četverice, ki so ga novinarji odkrili, je potekal v Gostilni Pri Bevcu v Lukovici.

    Komentarji

    1. zaskrbljen
      08.01.2012 ob 8:46 zaskrbljen

      Objestneži!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.