https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Nika Zorjan verjame v evrovizijske sanje

 

Danes ob osmih zvečer bo na prvem programu nacionalne televizije finalna oddaja Misije Evrovizije, ki jo že nekaj mesecev spremljamo ob nedeljah. Dodaten razlog za ogled je Nika Zorjan, mlada Pomurka, ki se bori proti Evi Boto ter Evi in Niki Prusnik za uresničitev evrovizijskih sanj ...

Čeprav ima Nika Zorjan za sabo imaš že veliko nastopov v Misiji Evroviziji, pa bo današnji vseeno nekaj posebnega. " Ja, res je. Že dobra dva meseca sem vsako nedeljo na televizijskih ekranih, tako, da sem se res že nekako »navadila« na nastope v živo. Je pa tudi res, da bo nastop danes res nekaj posebnega, saj imam še zadnjo priložnost, da se dokažem in si izborim mesto na Emi 2012. Je pa to tudi odvisno od glasovanja, saj bodo enega določili gledalci. Zato bom res vesela vsakega vašega glasu, ki mi ga boste namenili, ker jih bom resnično potrebovala," pravi Zorjanova.

In kako s tremo danes? "Nimam večje treme. Že pred oddajo se tekmovalke sprostimo, saj smo v zelo dobrih odnosih in si s tem druga drugi pomagamo. Drugače pa je trema vedno prisotna, saj se zavedaš, da nosiš veliko odgovornost, saj je nastop v živo in ker veš, da si ne smeš privoščiti napake," pravi pomurska finalistka.

Že presegla svoja pričakovanja

Kakšna pričakovanje pa ima mlada pevka iz Petanjec? "Jaz sem za sebe že v tem tekmovanju ogromno naredila in dosegla, ker v bistvu takega uspeha oziroma takšne dobre uvrstitve nisem pričakovala. Tako, da sem presegla svoja pričakovanja. Res pa je, da si vseeno zelo želim priti na Emo oziroma tudi zmagati, saj sem se s tem razlogom tudi prijavila. Kar se bo zgodilo se bo, zmagovalca pa bodo odločili tako ali tako gledalci," pravi Nika.

Nekaj informacij, kako bo izgledala današnja oddaja Misije Evrovizije je bilo moč razbrati na internetu, drugače pa nam zdaj lahko Nika Zorjan pove s prve roke, kaj vse se bo dogajalo in kaj bo zapela za pesmi. "Finalna oddaja bo zelo napeta, saj tekmovalke pojemo tri pesmi. Eno, s katero smo se po sodnikovem mnenju najbolje odrezale v prejšnjih oddajah, druga bo pesem, ki je že zmagala na Evroviziji, tretjo pesem pa bomo zapele isto in sicer na uvodno špico Misije Evrovizija. Lahko povem, da sem z izborom zadovoljna in upam, da mi bo vse uspelo, tako kot sem si zamislila," pravi 19-letnica.

Presrečna zaradi velike podpore, verjame tudi v končen uspeh

Ker bo danes Nika rabila izdatno pomoč gledalcev je prav, da pove, kaj obljublja vsem tistim, ki ji bodo stali ob strani in oddali glas zanjo: "Najprej bi se vsem zahvalila za podporo, res sem presrečna, da navijate zame. To mi res ogromno pomeni! Obljubljam pa, da, če pridem na Evrovizijo se bom res maksimalno potrudila, da vas nikakor ne bom razočarala. Vsekakor pa bom po oddaji ne glede na rezultat organizirala en »after party« na katerega bodo vabljeni vsi, ki me podpirajo in glasujejo zame, da se še v živo vsem zahvalim! Že vnaprej se zahvaljujem vsem za glasove in verjamem, da nam bo uspelo! Najboljši ste!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bono1
      08.01.2012 ob 12:17 bono1

      Nika zelo te podpiramo, kakor v vsaki odaji tako še posebej v današnji in upam, da tudi na EMI2012. To si vsekakor zaslužiš saj to dokazuješ z svojim izrednim vokalom in si najboljša vokalistka med vsemi današnjimi finalistkami, dokazala si, da ti lahko odpoješ kakršno koli zvrst glazbe, kar ostalim glih ne gre.Dajmo navijajmo in glasujmo v čim večjem številu za našo Prekmurk in jo tako , kot drugo Prekmurko spravimo v Baku po letu 1996, ko nas je zastopala prva Prekmurka Regina z pesmijo DAN NAJLEPŠIH SANJ. Želim si, da se uresničijo tudi tebi sanje Nika.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.