https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Kuril lesene odpadke na prostem

10.02.2024 ob 19:35  

Malo pred 16. uro je v Murski Soboti prišlo do požara na prostem.

Uprava za zaščito in reševanje je sporočila, da je ob 15:46 uri prišlo do požara v Panonski ulici v Murski Soboti. Občan je na prostem kuril lesene in druge odpadke. Gasilci PGD Murska sobota so na zahtevo policije pogasili požar na površini 15 kvadratnih metrov.

Foto: PGD Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2024 ob 20:46 . gost

      Toun ti je tel brez primere

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2024 ob 23:53 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2024 ob 12:16 Devl gost

        Če si levičar kaj ma politika s tem kok si retardiran se ti verjetno mat v grobu obraca k je tako tele rodila vedno politika kriva kojn

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2024 ob 9:00 gost

      Eni lahko počnejo kar njim je pač volja.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2024 ob 9:57 S gost

      Če bi bil samo les me ne moti, ampak ko je vmes plastika in razni drugi odpadki pa. Vsi vemo da s kurjenjem lesa.povzročamo manj co2 emisij kot če ga pustimo gniti v gozdovih kjer se sprošča dosti večja količina co2 zaradi neočiščenih gozdov. Lahko pa doma sedimo na zeleno energijo (ELEKTRIKO)kot drugi pravijo, nam pa kurijo premog in v sežigalnicah odpadke da verjamemo v zeleno (dobički energo distributerjev). Edino kar je naravno je da za rast dreves in drugih rastlin za preživetje potrebujemo sonce, spomnimo se kako deluje fotosinteza. Pa pamet v svoje glave, ne kar nekdo vsiljuje. Lp

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.02.2024 ob 10:06 ..... gost

      kako rast dreves, če občine požagajo vse, kar raste, KAR OSTANE PA DOKONČA NARAVA, KAR JE TUDI PRAV.Če se pelješ malo naokrog, vidiš odstranje drevesa, "ošišana" kot nove frizure, NE VIDIŠ PA NOBENEGA POSAJENEGA DRUGEGA???????????????????????? iN TO ODSTRANJENA, KI SO KOMAJ DVE-TRI LETA RASLA, DA I MOGOČE TUDI (PREČISTILA) kak delček škodljivih snovi. Z odstranitvijo se bavijo seveda določena podjetja, medtem, ko po odstranitvi podrtega iz lanskega neurja ni ne duha, ne sluha. Privatnike takih parcel, bi pa morali nemudoma kaznovati.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.02.2024 ob 10:41 eden gost

      lastnik pa verjetno odsoten?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.