https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prepoznate storilca, ki je oropal trgovino v Gornji Radgoni?

13.02.2024 ob 12:30  

V Vaneči so policisti obravnavali predrznega voznika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, povzročil prometno nesrečo in odpeljal s kraja. V Gornji Radgoni pa so obravnavali tatvino v trgovini.

Kradel v trgovini v Gornji Radgoni. Ali prepoznate storilca?

Policisti Policijske postaje Gornja Radgona so 12. januarja 2024 obravnavali kaznivo dejanje tatvine, ki je bila izvršena v trgovini v Gornji Radgoni. Dejanja je osumljena neznana oseba na spodnji fotografiji.

Foto: PU Murska Sobota

Policisti pozivajo vse, ki bi neznanca na fotografiji prepoznali, da jim to sporočite na interventno številko policije 113, na anonimno telefonsko številko 080 1200 ali se oglasite na najbližji policijski postaji.

Nevarna vožnja v cestnem prometu

Včeraj, okrog 9. ure sta policista v naselju Vaneča opazila osebni avtomobil, katerega voznik je kršil cestno prometna pravila in se zapeljala za vozilom. Na znake policistov voznik ni ustavil, temveč je s pospešeno vožnjo nadaljeval. V križišču na Vaneči je odvzel prednost osebnemu avtomobilu, ki se je pravilno pripeljal po prednostni cesti.

Po trčenju voznik osebnega avtomobila ni ustavil, ampak je z nezmanjšano hitrostjo nadaljeval vožnjo po strnjenem naselju in zavil k stanovanjski hiši. Patrulja je voznika dohitela v trenutku, ko je hotel zapustiti vozilo.

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je 18-letni voznik osebnega avtomobila v cestnem prometu vozil motorno vozilo predrzno ter brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pri tem povzročil prometno nesrečo. Vozilo je bilo zaseženo. Z dejanjem je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu po 324. členu KZ-1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2024 ob 14:00 Markojca gost

      Jes ga znan, tou je biu Kormoš Mikloš!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.02.2024 ob 23:23 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2024 ob 14:38 Gost gost

      Sigurno golob.on krade nam vsem.samo malo je fotomontaža.

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2024 ob 15:09 ......... gost

      eni ste res prizadeti, morali bi namreč vedeti, kdo nam krade že 33 let, pa je bil večkrat na vladi. pod krajo se razume 57 % pokojnine, ki je od 80& dobesedno ukradena. Kaj praviš pisec ob 14:38, Pa še Golob 2012 leta ni sanjal o politiki, ampak je kradel Janez Janša s svojo garnituro, enako kot danes, ko se o njegovih nastavljencih, ki so cenitev stavbe, katere nakup je podpisala ministrica in vse ostalo SPLOH NE GOVORI. PRAV JANŠEVI NASTAVLJENCI nekaj dni pred volitvami so bili zaposleni na ministrstvo. Vedeti se mora, da je Janša hotel uničiti tudi SD, kot prethodno LJUDSKO STRANKO, KRŠČANSKE DEMOKRATE, DESUS, torej tudi SD. Kot je razvidno, mu pa to ne bo uspelo.Isto kot Hitler, prvo uničiš vse stranke, da ostaneš sam in izgubiš vojno. Vendar v Sloveniji od Celja do morja narod ni butast, vzhodna 8 volilna enota Ptuj pa do granice z Orbanom-Janševi ritolizniki pa je itak volilna baza ljudi z inteligenci 2% (nedokončani osnovnošolci).

      12 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.02.2024 ob 16:40 AntiKučanist gost

        Kradejo lažejo nastavljajo Kučanisti levičarji dokazano v tujini že!Očitno misliš da si vse ved ker si na POP TV slišal/a da je Kučan povedal to in ono 8n misliš da je Kučan odrešenik ker vedno znova pošlje novi obraz ki pa na koncu naredi Slovenije vedno večjo sranje in škodo!Sam ste zabiti vsi ki jih volite samo da ni Janša!Vse ki Kučan predlaga in ga podpira ve vsak da bo sranje naredil in bomo vsi navadni nastradali razen par nevladnikov in takujnov levičarskih!

        17 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.02.2024 ob 16:33 Dejan gost

        Pa ti si res en umski revež. Ubožec, men se že skoraj smiliš. Janša, Janša, Janša. Booogii...

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.02.2024 ob 15:36 gost

      Ta je verjetno iz Varde vojske privatne janeza Janše.

      9 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.02.2024 ob 15:39 gost

      Migrant.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.02.2024 ob 15:40 gost

      14.38,,,,kreten gdo že 33 let krade Sloveniji in polni račune tajkuom, oligarhom, lobistom. Mislim da je to samo lahko tisti keri te 33 let v državi mesa drek 33 let. In gdo je to eden in edini Januš grozni.

      7 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.02.2024 ob 17:12 gost gost

      Kdo pa drug, kak januš grozni je največji pokvarjenec, luzer itd. Že davno bi mogo spizditi- Pa nede, zato, ka od toga živi, del naroda, ki ga podpira, pa ne vej zakoj je pa itak glupi. Aja, menda je dosti napravo za Prekm- ko ga je hoto prodati vogron, vse za svoj žep, drugo ga boli đoka. Glavno ka se kaže na plesih v tujini ge zgleda kak moker pingvin s svojof babof. Kak ga le prenaša, more pač.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.02.2024 ob 19:49 Vrana gost

      Dobro ka vas to ne boli kak ste nori JANŠA je zakon

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.02.2024 ob 16:15 Zlatiprenašalec gost

      To je Silvo..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.