https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

V Muro 05 prihajajo Travner, Grk in Francoz, odhaja Lotrič?

Murska Sobota, 12.1.2012  

V ponedeljek bodo nogometaši Mure 05 začeli s pripravami na spomladanski del sezone, med igralci pa bo kot vse kaže kar nekaj novih obrazov. Skoraj zagotovo naj bi v Mursko Soboto prišel Jure Travner, na Fazanerijo pa bi utegnila priti še grški vezist in franconski napadalec.

Po zatišju, vsaj kar se medijskega poročanja tiče, zdaj skoraj vsakodnevno prihajajo nove in nove infomacije iz nogometnega društva Mura 05. Čeprav obljubljenega razkritja podrobnosti sodelovanja z Italijani še ni bilo, pa kot vse kaže, pa klub s finančno injekcijo že kadrira.

Tako naj bi se v Mursko Soboto preselil branilec Jure Travner, ki je nazadnje igral v Bolgariji, pred tem pa na Škotskem in v Angliji. Njegov prihod pa še ni stoodstoten, saj si 26-letni nogometaš želi še naprej igrati v tujini, kar enostavno povedano pomeni, da če si ne najde kluba izven Slovenije, ostane v Muri.

Jure Travner v dresu CM Celja ...

Pred vrati Fazanerije naj bi bila še grški vezist, ki je nazadnje igral v Italiji, ter temnopolti francoski napadalec, njuni imeni pa še nista znani.

Lotrič še ni podpisal profesionalne pogodbe

Večjih sprememb kar se tiče odhodov klub ne pričakuje, tako za zdaj kaže, da bosta ostala tako Nusmir Fajić kot tudi Mate Eterović, ni pa še jasna zadeva okrog Mitje Lotriča, pri katerem se je zataknilo pri podpisu profesionalne pogodbe.

Mitja Lotrič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.