https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Konec meseca festival God Bless This Mess v Ljubljani in Murski Soboti

13.01.2012 ob 11:20  

Konec meseca bo potekal festival prekmurske neodvisne založbe God Bless This Mess festival 2012 v Ljubljani in Murski Soboti.


 

V četrtek, 26. januarja, se bo festival odvijal v Menzi pri koritu v Ljubljani s pričetkom ob 21. uri, vstopnina bo 7 evrov; dan kasneje, tj. 27. januarja pa v Mikk-u v Murski Soboti, prav tako ob devetih zvečer in z vstopnino 5 evrov.

Od zadnje edicije God Bless This Mess festivala je minilo več kot leto dni, v januarju bodo tako navdušenci te glasbe doživeli dvojno dozo GBTM bendov.

V četrtek, 26. januarja bodo v Menzi pri koritu na Metelkovi in dan kasneje, v petek 27. januarja, v domačem Mikk-u nastopili: Stekli psiraperski kvintet, ki se ekskluzivno le za GBTM fest vrača h koncertni predstavitvi svoje druge plošče "Čista vejst", novo ploščo bo moč dobiti oba dni festivala; slovensko-avstrijska skupina Automassage  pa bo predstavila svoj nov izdelek "automessage". Njihov tokratni live nastop bo potekal pod imenom Automassage Naked, kjer bosta nastopila dva od petih članov, nastop v polni postavi pa se obeta v bližnji prihodnosti.

Kot tretji se bodo na festivalu založbe God Bless This Mess records predstavili gornjeradgonski Y, konec lanskega leta precej prisotni na domačih in tujih odrih s svojim prvencem "Blessing Alarm".  V Ljubljani bo med premori s svojim glasbenim izborom zabaval Jizah, v Murski Soboti pa bo najboljše iz ex-YU v letu 2011 predstavil Dj Vuk. Tako v Ljubljani kot v Murski Soboti bo postavljena stojnica založbe God Bless This Mess.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.