https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Podrobnosti nesreče: Otrok utrpel hude poškodbe

08.03.2024 ob 10:12  

Policisti so bili včeraj, 7. marca 2024, ob 16.28 uri obveščeni, da je 2-letni otrok v Dolnjih Slavečih na območju Policijske postaje Gornji Petrovci, med igro padel v fekalno jamo. Otrok, ki je po dosedanjih podatkih v nesreči utrpel hujše poškodbe, je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Maribor. 


Starši in sosedje so otroka uspeli izvleči iz jame, na kraj nesreče pa so prišli tudi gasilci in reševalci. Sodelujoči gasilci so za STA povedali, da so otroka domači in sosedje ob njihovem prihodu že poskušali najti in ga s pomočjo droga potegniti iz jame. Gasilci so se pripravljali, da bi jamo izčrpali, a so uspeli otroka nekaj minut po njihovem prihodu brez tega potegniti iz gnojnice.

Otroku, ki je bil nezavesten, sta najprej nudila prvo pomoč oče in soseda ter gasilci, nato pa reševalci. Nesreča se je zgodila v betonski gnojni jami za hišo, ki ni bila primerno zavarovana, še poroča STA.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, je bil otrok s helikopterjem prepeljan v UKC Maribor kjer je ostal na nadaljnjem zdravljenju. Po do sedaj znanih podatkih gre predvidoma za hujše poškodbe.

Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin dogodka in zbiranjem obvestil. Po zaključku preiskave bodo obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Fotografije so simbolične: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.03.2024 ob 11:30 gost

      Dobro da še niso zaprli otroško intezivo zaradi pomanjkanja zdravnikov

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.03.2024 ob 14:17 Zzz gost

      Pa vij znate ge so Dol. Slaveči pa petrovci?????

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.03.2024 ob 20:26 selena433 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdates.fun/sex2.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.