https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri streljanju s karbidom se je poškodoval mladoletnik

01.04.2024 ob 8:00  

Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo pri streljanju s karbidom, pridržali eno osebo in pet primerov povoženja divjadi.

Ob 15.56 so bili obveščeni, da je v naselju Mekotnjak padel kolesar. Policisti so na kraju ugotovili, da je tuj državljan med vožnjo s kolesom v klanec, izgubil ravnotežje ter padel po vozišču. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti na počivališču avtoceste obravnavali dve tatvini goriva iz rezervoarjev tovornih vozil, soboški policisti pa so obravnavali tatvino torbice iz osebnega avtomobila. 

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 23.40 so bili iz bolnišnice obveščeni, da je pri njih poiskal zdravniško pomoč mlajši mladoletnik, ki se je poškodoval pri streljanju s karbidom. Zaradi dobljenih poškodb bo odpeljan na nadaljnje zdravljenje v UKC Maribor. Policisti so z zbiranjem obvestil do sedaj ugotovili, da se je fant poškodoval pri streljanju s karbidom nekje na območju naselja Pečarovci. 

V Murski Soboti je bil ob 11.40 zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku odrejeno pridržanje na PP Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Foti:arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2024 ob 0:44 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.