https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Od jutri do sobote izdelki v Mercatorju do 80 % ceneje

Murska Sobota, 16.01.2012 ob 18:43  

V Mercator centru Murska Sobota, Plese 1, bo od jutri do sobote potekala prodaja izdelkov, ki so bili izpostavljeni dimu, po posebej znižanih cenah. Cenejše blago boste lahko kupili v hipermarketu Mercator ter v prodajalnah Tehnika, Intersport in Modiana.


Artikli, ki so bili izpostavljeni dimu, nastalem zaradi požara, bodo znižani do kar 80 %; ceneje boste lahko kupili kuhinjske pripomočke, oblačila, športno obutev idr.

Oblačila za otroke kar 80 % ceneje

V Hipermarketu bodo po znižanih cenah na voljo otroška oblačila nad 7 let z 80-% popustom, oblačila za odrasle, hišni in kuhinjski tekstil z 80-% popustom ter  igrače, ki so pakirane in zaščitene s folijo in so namenjene otrokom starejšim nad 7 let prav tako z 80-% popustom. 70-odstotni popust boste dobili na  gobe, krpe za čiščenje in čistila, detergente; male gospodinjske aparate in tehnično blago ter kuhinjske in gospodinjske pripomočke; pri čemer se popusti ne seštevajo in bodo obračunani na blagajni.

Vsa živila, otroške igrače do 7 let, oblačila do 7 let ter kozmetiko, ki so bili izpostavljeni dimu, bo Mercator popolnoma umaknil iz prodaje in ustrezno predal v reciklažo oz. uničenje.

Popusti tudi v Mercator Tehniki, Modiani in Intersportu

V Mercator Tehniki, Modiani in Intersportu bo prav tako od jutri do sobote potekala prodaja izbranih izdelkov do 80 % ceneje; pri tem bodo v Modiani vse redne cene ponudbe znižane za 80 %, v prodajalni Intersport pa boste izbrano opremo ter vsa oblačila in obutev lahko kupili 70 % ceneje.

Vir: Mercator

Foto: financnitrgi.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.