https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Suzana Rengeo: Tretje mesto je dokaz, da so moje ideje in kreacije na pravi poti

 

Suzana Rengeo, ki se je pred kratkim potegovala za najboljšo oblikovalko leta 2011 na spletni strani Talenthouse, je, tudi po zaslugi Pomurcev, ki ste glasovali zanjo, dosegla tretje mesto. Z "bronasto" modno oblikovalko smo se pogovorili o vtisih po tem dosežku.


Pomurska modna oblikovalka Suzana Rengeo se je za naslov najuspešnejše modne oblikovalke potegovala s kreacijo obleke za Leono Lewis, po štirinajstih dneh glasovanja pa prišla na zavidljivo tretje mesto.

Z rezultatom več kot zadovoljna

O prvih vtisih po dosežku Rengeova pravi: "Nisem pričakovala niti tega, da me bodo predlagali za najvplivnejšo oblikovalko leta 2011 na spletni strani Talenthouse, kaj šele, da bi zasedla 3. mesto." Glasovanje je potekalo 14 dni,  nominiranih pa je bilo 100 oblikovalcev iz celega sveta:  "Iz tako majhne države je težko dobiti dosti glasov. To je ene vrste čudež, zato iskrena hvala vsem, ki ste glasovali!!!"

Suzana Rengeo (Foto: Renato Karba).

Rengeova o uvrstitvi na tretje mesto razmišlja tako: "Tretje mesto zame pomeni to, da sem na dobri poti s svojimi idejami in designi (smeh). Zmaga bi mi sicer finančno pokrila nekaj oblekic, v katere sem vložila denar, pa verjetno tudi večjo prepoznavnost." Doda pa, da je zadovoljna in zelo vesela, da je na "bronastem mestu": "Tako se bom še bolj trudila in se še večkrat prijavila na podobne natečaje. Rada se izživljam z idejami za kreacije, ki so nekaj posebnega, ekstravagantnega."

Modela Nina Rajbar in Nina Đurđević v kreaciji Suzane Rengeo

(Foto: Tanja Zrinski, hair in make-up: Denis Maček).

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.