https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Vstopnice za koncert Bilbi prejmejo ...

Murska Sobota, 17.01.2012 ob 20:44  

V petek, 20.  januarja 2012, ob 18. uri, bo v Gledališču Park v Murski Soboti koncert Maje Pihler, bolj poznana po umetniškim imenom Bilbi. Zaslovela je s pesmijo Hvala za vijolice, zdaj pa ima še nekaj novejših pesmi. Za koncert Bilbi podarjamo v sodelovanju z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota deset vstopnic.


Z osvojitvijo vstopnic za petkov koncert Bilbi pa dobite še gratis udeležbo še na enem koncertu. Namreč v preddverju Gledališča Park se bo ob 19.30 uri začel še koncert Džezzeve. Le-ta bo med drugim služil kot poiskus, v katerem želijo organizatorji videti, če bo ta prostor lahko funkcioniral kot koncertni prostor za komorne koncerte.

 

Vstopnice prejmejo ...

Srečni izžrebanci so Natalija Duh, Lea Žiško, Martin Štrumbelj, Teodor Žalig, Lea Zadravec, Marjan Mihalič, Polona Majcan, Dominik Kovač, Ivanka Huber in Janja Bertalanič. Nagrajence obveščamo, da lahko vstopnice z osebnim dokumentom dvignejo jutri med 14. in 17.  uro ali v petek uro pred koncertom.

Vsem ostalim želimo več sreče v naslednjih nagradnih igrah, ena se bo pričela že danes zvečer, zato nas spremljajte!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.