https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometaši Mure 05 do 14 let slavili v Ljutomeru

Ljutomer  

Minuli vikend je v Ljutomeru potekal turnir ekip U14. Na turnirju so slavili igralci Mure 05, iz njihovih vrst pa prihajata tudi najboljši vratar in najboljši igralec turnirja. V napetem finalu, kjer zadetkov v igralnem času ni bilo, je bil junak tekme vratar Mure 05 Tot, ki je ubranil kazenski strel in ekipi prinesel zmago na turnirju.

Predtekmovanje:

Mura 05 – Veržej 1:0 (Džafič)
Mura 05 – Ljutomer II 1:0 (Lehko)
Mura 05 – Nafta I 2:0 (Ostanek, Džafič)
Mura 05 – Cerkvenjak 4:0 (Džafič 2, Zadravec, Virag)

Polfinale:

Mura 05 – Nafta I 3:1 (Džafič, Lehko, Ostanek)

Finale:

Mura 05 – Nafta I 0:0 (3:2 po kazenskih strelih)

Naj vratar turnirja: Davit TOT – ND Mura 05

Naj igralec turnirja: Marko OSTANEK – ND Mura 05

Za Muro 05 so nastopili:  David Tot, Samo Mujdrica, Marko Ostanek, Matej Virag, Jure Krančič, Blaž Lehko, Tilen Pintarič, Nejc Džafič in Tobias Zadravec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.