https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zagorelo v delavnici v Murski Soboti

19.01.2012 ob 7:26  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejana, dve kršitvi javnega reda in požar. 

S področja kriminalitete so bile obravnavane štiri tatvine. V Boračevi je neznani storilec preko noči iz parkiranega tovornega vozila in delovnega stroja odtujil več dizelskega goriva. Skupaj je povzročil za 150 evrov škode. V Ključarovcih je neznanec iz ograjenega prostora trgovine odtujil več vreč umetnega gnojila. Soboški policisti so obravnavali tatvino ženske torbice z denarjem in dokumenti iz garderobne omarice in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Ob 02.30 uri je prišlo do požara v delavnici podjetja v Murski Soboti. Zgorelo je tovorno vozilo, katero je bilo v času požara parkirano v delavnici in del strehe. Vzrok požara in višina škode bosta ugotovljena po opravljenem ogledu.  

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvami prenehala. Poleg tega so bile obravnavane tri kršitve ukrepa prepovedi približevanja. V Okoslavcih je kršitelj z nožem lažje poškodoval izven zakonsko partnerico in njenega prijatelja.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil v Murski Soboti pridržan voznik osebnega avtomobila. Lendavski policisti pa so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja vozniku zasegli traktor.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes dopoldan na območju policijske uprave.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.