https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali nasilje v družini, nevarno vožnjo in ugriz psa

28.04.2024 ob 7:59  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, samomor, tri prometne nesreče, tri povoženja divjadi, ugriz psa in šest kršitev javnega reda in miru.  


Na področju kriminalitete so obravnavli grožnjo, kaznivo dejanje računalniške kriminalitete z uporabo ponarjenih bančnih ali drugih kartic, kaznivo dejanje nasilje v družini, povzročitev lahke telesne poškodbe in kaznivo dejanje nevarne vožnje.   

Policisti so še obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, od tega sta bili dve s pobegom. Voznika, ki je v Murski Soboti povzročil prometno nesrečo pod vplivom alkohola bodo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje kazensko ovadili.   

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Vinjenega kršitelja, ki se ob intervenciji ni pomirili so pridržali do iztreznitve.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.04.2024 ob 10:43 gost

      Ugriz psa. Psi so več vredni kot ljudje. Zato ni nič čudno da je pes ugriznil psa. Tudi kriv bo v tem primeru človek češ zakaj se je sprehajal tam kjer se kužek sprehaja brez povodca. Se pravi povsod.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.04.2024 ob 10:44 gost

      Popravek pes ugriznil človeka.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.