https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Končno spet zmaga odbojkarjev Panvite Galexa

Murska Sobota, 19.1.2012  

V 16. krogu prve odbojkarske lige za fante je Panvita Galex gladko s 3:0 v nizih porazila predzadnji Maribor in tako prekinila niz dveh zaporednih porazov. Danes igrajo domačo tekmo še odbojkarice Puconec.

Panvita Galex : Maribor 3:0
(25:17, 25:22, 25:22)

Mariborčani so pomurskim odbojkarjem vršili dober odpor, kar lahko vidimo iz števila osvojenih točk, toda z več izkušnjami in športno srečo so tekmo odbojkarji Panvite Galexa zaključili s 3:0.

Naslednja tekma čaka naše odbojkarje šele prihodnjo sredo, ko bodo gostili Calcit Volleyball.

Danes v boj še puconske odbojkarice

Danes ob 19. uri se bodo v dvorani Ekonomske šole v Murski Soboti v boj za prvenstvene točke podale še odbojkarice Keme Puconec. Deklata čaka vse prej kot lahko lahka naloga, saj bodo gostile vodilne v ligi, Luko Koper. K boljši igri naših odbojkaric lahko pripomorete tudi vi gledalci z bučnim vzpodbujanjem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.