https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Kraja bakra v Moravcih

20.01.2012 ob 8:01  

Policisti PU Murska Sobota so v času od 19. 1. 2012 do 20. 1. 2012 obravnavali sedem prometnih nesreč z gmotno škodo, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi in dve nesreči pri delu.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini in kaznivo dejanje nasilja v družini. V Murski Soboti sta bili pri tatvini  prijeti dve ženski, ki sta v trgovini poskušale odtujiti kozmetiko v vrednosti 37 evrov. Zoper le-te bo podana kazenska ovadba. Neznani storilec je v Moravcih v slovenskih goricah ukradel štiri bakrene odtočne cevi in nekaj bakrene žice ter lastnika oškodoval za 150 evrov. Lendavski policisti so v Odrancih obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, ki ga je osumljen moški,  in mu izrekli ukrep prepoved približevanja. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Pijan kršitelj, ki je s kršitvijo nadaljeval je bil pridržan do streznitve. 

Nesreči pri delu so se zgodile v Murski Soboti in Lukavcih. V obeh primerih sta moška utrpela lahki telesni poškodbi in po bolnišnični oskrbi bila odpuščena domov. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti čez dan opravljali na relaciji Gornja Radgona-Murska Sobota-Lendava.

Poleg rednih obveznosti bomo policisti poostreno nadzirali uporabo mobilnih telefonov med vožnjo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.