https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Miroslav Topič še vedno verjame v dogovor z Italijani

Murska Sobota, 20.1.2012  

Na včerajšnjo nepričakovano dogajanje, ko je namesto podpisa pogodbe o sodelovanju med Muro 05 in italijanskimi vlagatelji ostal dvom, če se bodo Italijani odločili za ali ne, je za klubsko spletno stran podal svoje videnje predsednik Miroslav Topič, ki še vedno verjame v dogovor.

"Z investitorji iz tujine smo bili v stiku že več kot leto dni, dokončen dogovor pa smo sklenili v drugem tednu decembra ter nato 19. decembra tudi sklicali občni zbor. Pred občnim zborom sva imela z županom Mestne občine Murska Sobota g. Antonom Štihcem dogovorjen termin za sestanek, vendar se zaradi prestavitve termina le-tega nisem mogel udeležiti, se ga je pa udeležil Zdenko Škraban, ki v novem upravnem odboru predstavlja vez med občino in klubom. Županu je takrat bil v grobem predstavljen projekt, z njim pa sva se na to temo sestala še pred novim letom," pravi Miroslav Topič.


Predsednik je dejal še, da so investitorji želeli srečanje z županom na skupni večerji prejšnjo soboto v gostilni Lovenjak, saj zaradi specifičnosti svojega dela oz. oddaljenosti tega ne morejo storiti katerikoli dan, poleg tega pa je bilo potrebno počakati še na uradno potrditev spremembe statuta. "Investitorji, so imeli željo, da se srečajo z županom na skupni večerji vendar se je moral zaradi zadržanosti v zvezi z Evropsko prestolnico kulture opravičiti. Nato je padel dogovor, da se ta sestanek vsekakor opravi pred tiskovno konferenco, ki je bila danes, kar smo tudi storili," pravi prvi mož črno-belih.

Investitorjem so bili predstavljeni drugačni pogledi glede infrastrukture 

"Župan je izrazil zadovoljstvo nad vstopom poslovnih partnerjev v klub, ki mu želijo pomagati. Žal so bili na današnjem srečanju investitorjem predstavljeni drugačni pogledi glede infrastrukture in uporabe stadiona kot je že mnogo let dogovor med klubom in mestno občino," pravi Topič o sestanku na mestni občini.

Kot poudarja Topič verjame, da bo kljub vsemu prišlo do dogovora. "Obe strani predvidevata, da se bosta na zadovoljstvo vseh, predvsem pa navijačev uspešno dogovorili. Investitor zaradi tega še ni uradno podpisal pogodbo jo bo pa takoj, ko bo zadeva pisno usklajena. Je pa nujno, da se zadeva realizira v nekaj dneh, ker pričakujemo poplačilo dolgov za nazaj, kot smo to obljubili vsem našim upnikom," je prepričan Topič.

Po besedah predsednika in predstavnika investitorja Kristjana Gregoriča, bi naj do dogovora prišlo ob koncu tega oz. začetku prihodnjega tedna.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. copicar
      20.01.2012 ob 10:43 copicar

      Topič tudi mi verjamemo v tebe,saj si že dokazal,da si sposoben in pošten človek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Drznost
      20.01.2012 ob 21:30 Drznost

      Če to ne uspe je bo muri zelo težko. Sicer bo še obstajala samo igralci bodo brez plač in drugo leto se zna zgoditi .....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.