https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Šest kaznivih dejanj, v Beltincih poškodovanje tuje stvari

12.05.2024 ob 7:30  

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču in šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva in povzročitev lahke telesne poškodbe v Murski Soboti, tatvino kolesa in izsiljevanje v Lendavi, poškodovanje tuje stvari v Beltincih in še eno tatvino kolesa v Strehovcih.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Policisti so v večernem času v Žihlavi zaradi vijuganja in nezanesljive vožnje s svetlobnimi ter zvočnimi signali zaustavljali voznika osebnega avtomobila, kateri pa znakov ni upošteval in je s pospešeno vožnjo nadaljeval. Ko se je na naslovu bivanja ustavil, so policisti izvedli postopek in ugotovili, da vozilo ni registrirano ter da je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in zoper njega odrejeno pridržanje.

Do vključno 19. maja še vedno poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«, v kateri policisti poostreno nadzirajo in ugotavljajo kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, e-skirojev ter pešcev, hkrati pa ugotavljajo tudi kršitve voznikov motornih koles do šibkejših udeležencev. Vse udeležence v prometu pozivamo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in tako prispevajo k večji varnosti v prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na pomurski avtocesti.

* Slike so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.05.2024 ob 14:37 Sean Sconce gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖­𝐰­𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐚𝐭𝐡𝐨𝐦𝐞𝟗.𝐜­𝐨­𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.05.2024 ob 14:37 Sean Sconce gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit———————➤ 𝐖­𝐰­𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐚𝐭𝐡𝐨𝐦𝐞𝟗.𝐜­𝐨­𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.05.2024 ob 17:46 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.