https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nasmejana Bilbi prvič v Murski Soboti navdušila

Murska Sobota  

Pozno popoldne je v gledališču Park v Murski Soboti nastopila Bilbi z bandom, ki so tukaj nastopili prvič. Takoj za njimi pa so v preddverju nastopili še domači Džezzva. 

 

Bilbi z bendom je v javnosti postala precej prepoznavna pred dvema letoma s prvim singlom Hvala za vijolice, ki zaseda vrhe glasbenih lestvic ponekod še danes. V gledališču Park so tako sinoči predstavili nekaj svojih bolj poznanih pesmi, tudi nekaj mirnejših balad. Zagotovo pa je publiko najbolj navdušila njihova izvedba pesmi Sreča na vrvici in pa Hvala za vijolice. Sicer pa je med drugim bilo moč slišati tudi pesmi kot so na primer Iskrice, Drobne slike, 505 in še marsikatero pesem z njihovega dosedanjega repertoarja.

Takoj po Bilbi z bendom pa so nastopili prekmurski Džezzva, ki so z zanimivim slogom igranja popestrili dogajanje v preddverju. Tisti, ki so ostali ali šele prišli na njihov koncert so bili prav tako navdušeni nad njihovo izvedbo avtorskih in tudi nekaj slovenskih pesmi, ki so jih priredili in ovili v prepoznavni slog klavirja (Dejan Berden) in prepletanje zvokov kitare (Iztok Rodež), kontrabasa (Mojmir Wolf) ter bobnov (Miran Celec).

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.