https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

14.05.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

Zavod za gozdove Slovenije, razpisuje delovno mesto REVIRNI LOVEC II - LPN FAZAN BELTINCI - M/Ž. Opis del: nadziranje lovskega revirja in opravljanje lovsko čuvajske službe, -izvajanje odstrela divjadi v revirju v skladu z načrti in navodili, -spremljanje divjadi in drugih prostoživečih živali v revirju ter zbiranje podatkov o njih, -opravljanje nalog s področja varstva prostoživečih živali, -izvajanje ali nadziranje izvajanja biotehniških in biomeliorativnih del v revirju, -spremljanje lovskih gostov pri izvajanju lova ali opazovanju prostoživečih živali. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Kandidati naj vlogo pošljejo po e-pošti do 18. maja 2024. Zahtevane delovne izkušnje: 36 mesecev – lovstvo. Drugi pogoji: lovski izpit, vozniški izpit B kategorije, lovsko čuvajski izpit.

REŠEVALEC IZ VODE V TERMAH VIVAT – Moravske Toplice. Opis del in nalog: skrb za varnost kopalcev in red na kopališču, skrb za čistočo na kopališču. Zaželena opravljena licenca za reševalca iz vode, delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 9. junija.

DELILEC BLAGAJNIK - LENDAVA - M/Ž pri HR CENTER, kadrovsko svetovanje. Opis del: deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni,- priprava sestavin za kuhanje (termična in mehanska obdelava),- opravljanje kuharskih del po navodilih, - pomoč pri distribuciji hrane,- pomivanje in čiščenje kuhinje in restavracije. delo poteka v dveh izmenah, od ponedeljka do petka. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. maja.

PRODAJALKA /PRODAJALEC - M/Ž pri TRGOVINI KIK v MURSKI SOBOTI. Gre za delo v trgovini v Murski Soboti s tekstilnimi in ne-prehrambnimi izdelki. Trajanje zaposlitve: določen čas, 9 mesecev, poskusno delo: 3 mesece. Ob prijavi na delovno mesto obvezno navedite kraj dela in registrsko številko prijave. Minimalno IV. stopnja izobrazbe. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. maja.

ZDRAVSTVENI TEHNIK S STROKOVNIM IZPITOM - M/Ž, DOMANIA, družba za storitve na domu. Delo obsega: samostojno planiranje in izvajanje zdravstvene nege v patronažnem varstvu v smislu socialnozdravstvene obravnave, zdravstvene nege bolnika na domu, sodelovanje v zdravstveno negovalni skupini, vključevanje v neprekinjeno zdravstveno varstvo, druga opravila po nalogu direktorja in delavcev s posebnimi pooblastili. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Delovni čas: 40 ur/teden. Urnik dela: dvoizmensko. Pričakovana izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Zdravstvena nega in babištvo. Alternativna izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna, Zdravstvo in socialna varnost, drugo. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. maja.

KOMUNALNI DELAVEC I. - M/Ž pri SAUBERMACHER – KOMUNALA. Delo obsega: praznjenje zabojnikov, pobiranje odpadkov, delo v zbirnih centrih, pomoč vozniku pri manevriranju. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom 1 mesec. Delovni čas: 40 ur/teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 13. maja.

HIŠNIK V - M/Ž - OBČINA RADENCI. Opravljanje nalog v zvezi s tekočim vzdrževanjem objektov in naprav v občinski lasti, opravljanje manjših popravil na objektih napravah in opremi, obveščanje o stanju naprav, opreme in potrebi po večjih popravilih, urejanje okolice, in objektov, pomoč pri organizaciji in izvedbi prireditev, druge naloge po navodilu vodje režijskega obrata in direktorja občinske uprave. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 15. maja.

PROIZVODNI DELAVEC - M/Ž pri GREDE, pridelava zelenjave, trgovina in storitve Tešanovci. Gre za delo v rastlinjaku. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Okvirna plača: 1.253,90 EUR bruto mesečno. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18. maja.

OSEBNI ASISTENT - M/Ž - Zavod za pomoč družini na domu VITICA. Opis del in nalog: storitve namenjene osebni pomoči uporabniku. Trajanje zaposlitve: določen čas, 2 meseca oz. z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, delovni čas: 30 ur/teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti, lahko pa trudijo pokličejo za razgovor in sicer do 14. maja.

KOZMETIK - PEDIKER - M/Ž pri KOZMETIČNO-FRIZERSKI SALON SEVER, VLADO SEVER S.P., APAČE. Gre za kozmetična in pedikerska dela v salonu v Apačah, gre za delo za nedoločen čas, s poskusno dobo 1 mesec. Delovni čas: 40 ur/teden, urnik dela: dopoldan. Pogoj je vsaj osnovno znanje nemškega jezika, za delo s strankami. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in naj pokličejo za razgovor do 8. junija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2024 ob 6:30 gost

      Res same prestižne službe. Vse lepo in prav samo niso navedli da Slovenci niso dobrodošli.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2024 ob 15:20 gost

      v đagodaj v Beltincaj Hrvatje ne rabijo sužnjev ker sedaj so Hrvatje gospodari

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.05.2024 ob 16:10 gost

      Kaj je to đagodaj?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.05.2024 ob 16:42 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2024 ob 16:42 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.05.2024 ob 16:05 Za lepoto gost

      https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/kje-so-danes-seksi-diamantke-nekatere-so-se-uspesnejse-kot-prej-video/https://www.zurnal24.si/magazin/vip/tako-znana-slovenka-brani-svojo-prijateljico-tino-gaber-423790

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.05.2024 ob 12:32 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.