https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica osebnega avtomobila odvzela prednost

14.05.2024 ob 10:54  

Voznica osebnega avtomobila, ki ni upoštevala postavljene prometne signalizacije (ustavi) je odvzela prednost drugi voznici katera se je pravilno pripeljala po prednostni cesti. 


Kot smo poročali že včeraj, je malo po 12. uri prišlo do prometne nesreče v Renkovcih. Voznica osebnega avtomobila, ki ni upoštevala postavljene prometne signalizacije je odvzela prednosti drugi voznici katera se je pravilno pripeljala po prednostni cesti. Pri tem je prišlo do trčenja med vozili. Druga voznica je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana, sopotnica pa huje poškodovana. Zoper povzročiteljico prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti. 

Policisti ponovno pozivajo vse udeležence v cestnem prometu, da vozijo previdno ter zbrano, hitrost vožnje prilagodijo razmeram na cesti, uporabljajo varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajo in vozijo trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil.  Le na tak način bo vsak dal svoj prispevek k večji varnosti na naših cestah.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2024 ob 16:42 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2024 ob 21:32 EmilTerry gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in kaz the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... Open Here.... 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟕𝟕.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2024 ob 12:31 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.