https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radenska Naturelle – zlata na svetovnem izboru

16.05.2024 ob 6:05  

Radenska Naturelle je bila na 63. svetovnem izboru vod in brezalkoholnih pijač Monde Selection nagrajena z Grand Gold Award, najvišjo nagrado v kategoriji vod in brezalkoholnih pijač.


Strokovna žirija izbora Monde Selection je po postopku ocenjevanja, ki že več kot 50 let poteka po strogo določenih pravilih, Radenski dodelila oznako, ki je potrditev in zagotovilo, da gre za izdelek visoke kakovosti. Med drugim pri ocenjevanju podrobno preučijo vizualne vidike, vonj, pakiranje in okus, izvedejo pa tudi znanstveno ter laboratorijsko oceno vode.

»Potrditev, da ponujamo res najboljše iz narave«

Egle Wehle, direktorica marketinga Radenska Adriatic je ob tem povedala: »Čeprav Radenska Naturelle že vrsto let na domačih in mednarodnih ocenjevanjih žanje priznanja, nas je tokratna nagrada Monde Selection še posebej razveselila. Uvrstitev v sam vrh voda, ki jih odlikuje najvišja kakovost, je pomembna potrditev, da ponujamo res najboljše iz narave.«

Naravno čista že 12.000 let

Izvir, ki se napaja iz padavinskih vod, naj bi bil po hidrogeoloških raziskavah sodeč star že 12.000 let. Voda se s pronicanjem skozi zemeljske plasti prečisti in obogati z minerali. Radenska Naturelle tako vsebuje minerale, kot sta kalcij in magnezij, odlikuje pa jo tudi nizka količina natrija. Od črpanja do polnjenja naravne mineralne vode so dovoljeni le minimalni posegi, po čemer se močno razlikuje od postopkov obdelave vodovodne vode, ki se lahko obdela na fizikalni način, kot tudi z dodajanjem kemijskih sredstev za dezinfekcijo.

Zavezani trajnosti in skrbi za ohranjanje vodnih virov

Po večletnih prizadevanjih so vidni rezultati. Kar 99 % steklenic Radenske Naturelle je namreč vračljivih, uporabljajo pa tudi lažjo in okolju prijaznejšo plastenko, ki je izdelana iz 100% reciklirane plastike. Prizadevajo si za nižji ogljični odtis njihove embalaže in podpirajo krožno gospodarstvo.

* Foto: Radenska.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2024 ob 11:21 Aleš gost

      Odlično, zdaj imajo razlog, da še bolj dvignejo ceno te navadne vode 😮

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2024 ob 12:29 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2024 ob 22:48 dlb gost

      seveda ona v steklu, ne v plastiki... ;) čestitam!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.