https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Upravni enoti Murska Sobota stavka poteka do preklica

15.05.2024 ob 12:09  

Od danes, 15. maja, naprej pa vse do preklica bo na Upravni enoti Murska Sobota potekala celodnevna stavka zaposlenih.


V tem času bodo v skladu z Aktom o izvajanju nalog strankam zagotavljali le bistvene naloge katerih neizvajanje bi ogrozilo življenje, premoženje ali zdravje ljudi ali zaradi katerih bi nastala druga nepopravljiva škoda. Prosijo za razumevanje. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.05.2024 ob 12:29 P110 gost

      In potem bi radi plače za nedelo. V gospodarstvu je povpraševanje po delovni sili pa hajde če ste tak sposobni. Kdo pravi da morate sedeti za šalterji do svojega 70 leta.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2024 ob 13:14 gost

      tak ste kot zdravniki, štrajkate, pa delate....to ne gre, vsevkup dol stavite in štrajk do dogovora....pa te naj goloub vidi, da gre zares

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.05.2024 ob 14:30 Karel K. gost

      Ta vaš sistem dali-dali stavke je nepravičen do državljanov. Boste stavkali in delali, vendar selektivno boste izbirali stranke. Torej vaši privilegiranci, znanci, rodbina, bodo deležni uslug ostali povprečni državljani glede na vedenje v družbi, ko se nikomur ne vlečejo nekam pa bodo ostali brez enako potrebnih uslug kot prej našteti. Kot je napisal gornji komentator, stavka pri vas je, da vrata zaprete do dogovora in pika. Ne pa da se zdaj Golobčkovi na oblasti veselijo tovrstne stavke, saj vedo, da bodo oni in njihovi privilegiranci deležni udlug tisti politično neopredeljeni pa ne. To je torej stavka z namenom, da se državljane prisili, da klečeplazijo pred oblastniki in seveda njim podrejenimi uradniki. Pri zdravnikih je morda malo bolj razumljiva tovrstna stavka, saj ti le niso toliko antihipokrati, da bolnike z nujno potrebo nebi sprejeli in oskrbeli, pa tudi dejansko normalno delajo med to stavko, zato se lahko Golobčkovi krvosesi iz njih norčujejo že skoraj pol leta in več, namesto, da bi reševali probleme v zdravstvu, kot so plače in celotna organizacija dela.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.05.2024 ob 17:01 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.05.2024 ob 12:30 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.