https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dve tatvini, vlom in tri prometne nesreče

16.05.2024 ob 7:00  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, 10 kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, dva primera povoženja divjadi in zaseg vozila. 


V eni prometni nesreči je nastala zgolj gmotna škoda, ena nesreča se je končala z lahkimi poškodbami udeleženca, ena pa s hudimi. V Križevcih pri Ljutomeru je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja STOP znaka izsilil prednost tovornemu vozilu in se v trčenju hudo poškodoval. V Murski Soboti pa je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj. V slednjem se je sopotnica lažje poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini, dve goljufiji, nevarno vožnjo, vlom, poškodovanje tuje stvari, grožnjo in dve kaznivi dejanji nasilja v družini. Enemu nasilnežu smo izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Eden izmed kršiteljev se ob intervenciji policistov ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

V Gornji Radgoni so policisti pri kontroli prometa ugotovili, da voznik traktorja ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Policisti bodo v okviru nacionalne akcije »Mikromobilnost«, katera poteka do 19. maja, še naprej pozorni na varnost šibkejših udeležencev v cestnem prometu, predvsem na uporabo zaščitnih čelad in mobilnih telefonov med vožnjo, uporabo pravilnih površin, strani in smeri vožnje, preverjali pa bomo tudi psihofizično stanje voznikov, tehnično brezhibnost vozil in druge kršitve.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policista danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota in pomurske avtoceste.     

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2024 ob 12:29 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2024 ob 14:28 Ma kri-vic gost

      Mori tajna policijska mafia https://siol.net/novice/slovenija/sedem-skrivnostnih-smrti-vplivnih-slovencev- https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/umori-v-sloveniji-ubijali-so-pred-ocmi-malckov-foto/https://www.24ur.com/novice/tujina/krogle-nozi-bombe-atentati-ki-so-pretresli-evropo-in-svet.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.05.2024 ob 14:47 Policijski mafijci gost

        https://vecer.com/svet/aretacija-v-srbiji-po-atentatu-na-fica-moski-grozil-vucicu-da-bo-naslednja-tarca-10356858

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2024 ob 15:22 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.