https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Topič navijačem: Po dokončni odločitvi investitorjev odgovori na vsa vprašanja

Murska Sobota, 22.1.2012  

Vse od četrtka, ko je namesto odpiranja šampanjca (ki je bil pripravljen) po podpisu pogodbe o sodelovanju med Mure 05 z italijanskimi vlagatelji, so se pristašem Mure pojavila nova in nova vprašanja, kaj je dejansko razlog za premislek in zakaj še vedno potekajo skrivalnice, namesto da bi se položilo karte na mizo.

Četrtkovo dogajanje je ustvarilo več taborov, ki imajo nasprotnike in zagovornike. Razglablja se o vsem živem, od tega, kako občina zavira delovanje in napredek kluba, o tem, da ima investitor Geofocus Solutions v Londonu samo poštni nabiralnik in en funt na računu, ter da je klub storil napako, ko je prepustil investitorjem večino v upravnem odboru.

Mnogi javno zahtevajo odgovore odgovornih, da se odgovori na njihova vprašanja, na kar se je na forumu spletne strani Mure 05 odzval predsednik Miroslav Topič in podal skromen odgovor, ki ne pove praktično ničesar: "Odgovore na vsa vprašanja, ki se vam zastavljajo smo želeli podati na četrtkovi tiskovni konferenci na kateri bi se podpisala tudi pogodba med klubom in investitorji. Ker so zadeve nepričakovano zašle z zamišljene poti se investitorji niso bili pripravljeni izpostavljati saj je bil v tistem trenutku njihov vstop v klub pod velikim vprašajem in tak je tudi danes. Upamo lahko samo, da dogodki minulega četrtka ne bodo dokončno odgnali investitorje iz kluba. Upravni odbor kluba si v tem trenutku najbolj prizadeva, da bi do sodelovanja vseeno prišlo. Ko pa bo prišlo do dokončne odločitve s strani investitorjev pa boste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. pilot
      22.01.2012 ob 21:02 pilot

      Panika, nega penez za plače, malo fali za reflektore, sranje...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. copicar
      23.01.2012 ob 10:32 copicar

      pilot nega panike

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.