https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lekarna na Kocljevi ulici se zapira

23.05.2024 ob 6:05  

Zaradi prenove se lekarna Murska Sobota na Kocljevi ulici 2 od 27. maja naprej zapira. V tem obdobju bo opravljanje neprekinjene 24 - urne dežurne službe začasno potekalo na lokaciji Lekarne Pri gradu na Grajski ulici 7a, v Murski Soboti.


V času zaprtja Lekarne Murska Sobota, bodo ostale lekarniške enote na območju Mestne občine Murske Sobote obratovale po prilagojenem delovnem času in sicer: 

LEKARNA

PON - PET 

SOB

NEDELJA in PRAZNIKI

Lekarna »Pri gradu« 

7.30 - 19.00

7.30 - 14.30

ZAPRTO 

Lekarna »Pri gradu«  - DEŽURSTVO

00.00 - 24.00

00.00 - 24.00

00.00 - 24.00

Lekarna v Šavel centru

8.00 - 17.00

ZAPRTO

ZAPRTO

Lekarna Maximus

8.00 - 19.00

8.00 - 14.00

ZAPRTO

Lekarna BTC

8.00 - 19.00

8.00 - 14.00

ZAPRTO

Uprava javnega zavoda Pomurske lekarne se v času prenove nahaja na začasni lokaciji na Tišinski ulici 29g v Murski Soboti.

Prenova lekarne Murska Sobota sovpada s celostnim načrtom prenove objekta na Kocljevi ulici 2, ki zajema izgradnjo dvigala v poslovno stanovanjskem objektu in prizidka lekarne. Koordinator projekta skupnosti etažnih lastnikov zgradbe je upravljalec objekta Komunala Murska Sobota. Prenova lekarne Murska Sobota se sklada z navedeno zunanjo dograditvijo in zajema celovito posodobitev prostorov, opreme ter inštalacij.

Novi lekarniški prostori bodo omogočali sodobno izvajanje lekarniške dejavnosti in zagotavljanje priprave zahtevnejših magistralnih zdravil. V novi centralni lekarni bo implementiran avtomatiziran sistem skladiščenja in prinosa zdravil do mesta izdaje. Uporaba te sodobne tehnologije obvladovanja zalog bo v procesu izdaje zdravil doprinesla k optimalni izkoriščenosti lekarniških prostorov ter nenazadnje omogočila bistveno več časa za svetovanje in farmacevtsko skrb.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.