https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo bo kuhal na prvi Sočni vilici?

Murska Sobota , 22.05.2024 ob 6:05  

V petek, 24. maja, se bo na Slovenski ulici v Murski Soboti začela že deveta sezona festivala ulične kulinarike Sočna vilica.

Slovenska ulica bo že deveto sezono zapored od pomladi do jeseni omamno dišala in ponujala različne okuse ulične kulinarike. Letošnja prva Sočna vilica bo že ta petek, 24. maja 2024, med 11. in 20. uro.

Živa glasba

Druženje na Slovenski ulici bo obogatila živa glasba. Nastopila bo skupina Best Five, ki je nastala na pobudo pevke Darje Žalik. Skupino sestavljajo prekmurski glasbeniki, ki imajo za seboj številne uspešne nastope in glasbene izkušnje v različnih zasedbah.

Kdo bo kuhal?

Na prvi Sočni vilici te sezone bodo kuhali:

  • Meating - On The Street - mojstri mesnih specialitet, kot so burgerji, steaki, Philly cheese steaki.
  • Pa to je nuoro - mediteranski okusi ob pomoči Marka Hriberška. Morski burgerji, frigani lignji in šmorn z izbranim sladoledom in vročim sadjem.
  • Trta gril - ponudili bodo napolitanske pice iz krušne peči.
  • Street bar Dvorec Rakičan - ponudili bodo burgerje in tortilje.
  • Langoš Vinarium - ponudil bo tradicionalno specialiteto madžarske kuhinje. Izbirali boste lahko med tradicionalnim langošem s česnom in langošem z raznimi dodatki.
  • Locoroll in Mojster Vafelj bosta poskrbela, da bodo na svoj račun prišli vsi sladokusci.

Za pijačo bosta skrbela Pannonian sailor in Vinogradništvo Smej.

Sicer pa se bo priljubljena kulinarična prireditev odvijala še 7. in 28. junija, 12. in 26. julija, 30. avgusta, 13. in 27. septembra.

* Foto: arhiv Pomurec

* Oglasni prispevek

    Fotogalerija