https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Vučji Gomili praznovali visok gasilski jubilej

Vučja Gomila, 27.05.2024 ob 12:10  

V Vučji Gomili so obeležili 100. obletnico gasilskega društva. Prireditev se je pričela s svečano gasilsko povorko, ki je štela okrog 90 gasilk in gasilcev. Visok jubilej so združili tudi s prevzemom nove gasilske avtocisterne. 


Prireditev se je pričela s svečano gasilsko povorko, ki je štela okrog 90 gasilk in gasilcev. Po nagovoru predsednika društva, Boštjana Gomboca, je Maja Cigut prebrala kroniko društva, nato pa je sledil raznolik kulturni program v izvedbi učenk OŠ Fokovci, vaških otrok in članic KUD Avgust Gašpar. 

Zbrane so nagovorili visoki gostje, podpoveljnik občinske zveze Moravske Toplice, tovariš Kristjan Ivanič; podžupan občine Moravske Toplice, Štefan Hul; namestnik predsednika gasilske regije Pomurje, tovariš Andrej Voroš in domačinka Metka Lajnšček, nekdanja konzulka v Monoštru.

Predstavnik Gasilske zveze Moravske Toplice je podelil priznanja zaslužnim gasilcem, skupaj z regijskim predstavnikom pa še plaketo društvu. Sledila je predaja gasilske avtocisterne. Po izbranih besedah in blagoslovu evangeličanskega duhovnika, Mitje Andrejka je gospod podžupan predal ključe poveljniku domačega gasilskega društva, Srečku Sukiču, ta pa jih je predal vozniku, Dejanu Kakašu.

Sledila je zabava do zgodnjih jutranjih ur s skupino Vrhovi. Pred proslavo so gasilci položili venec v spomin preminulim gasilcem.

Foto: FB Občina Moravske Toplice 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2024 ob 13:04 ponfri gost

      Glavno je, da jim nisi ukradli krompirja, vse ostalo bo nekako šlo !

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2024 ob 13:39 0 - nule gost

        https://domov.sme.sk/c/23334750/bezodna-agentura-dostala-dalsie-miliony-vysledok-jej-trojrocnej-cinnosti-je-zatial-blizky-nule.html

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2024 ob 15:18 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2024 ob 15:18 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.