https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

28.05.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju

VODJA III.-VODJA FINANČNO RAČUNOVODSKE SLUŽBE - M/Ž pri DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER. Opis dela: vodenje, načrtovanje, organiziranje, usklajevanje,k ontroliranje delovanja fin.rač.službe, zagotavljanje pogojev dela, ocenjevanje uspešnosti delavcev,samostojno načrtovanje, nadziranje, usklajevanje, kontroliranje delovanja računovodskega ter finančnega stanja oz.poslovanja doma, priprava finančnega načrta in zaključnega računa zavoda, analiz poslovanja itd. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2.stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnja) ipd.; smer Ekonomija. Potrebno je tudi osnovno računalniško znanje ter zahtevnejše obvladovanje programskih orodij Excel, Word, računalniških aplikacij itd, poznavanje normativne ureditve s področja računovodstva, financ in poslovanja, poznavanje zakonodaje in ostalih predpisov s področja socialnega in zdravstvenega varstva, zaželeno je poznavanje normativne ureditve s področja računovodstva, financ in poslovanja javnih zavodov, delovne izkušnje na enakih ali podobnih delih. Kandidati naj pošljejo vlogo za zaposlitev z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazilom pogoja izobrazbe. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. junija 2024.

RAZISKOVALEC - H017004 - M/Ž pri Znanstveno in inovacijsko središče Pomurje, Murska Sobota. Opis del in nalog: znanstvenoraziskovalno delo in strokovno delo pri raziskavah, strokovno sodelovanje z naročniki raziskovalnih nalog, pripravljanje pisnih poročil in elaboratov o raziskavi ter ekspertiz ter ostale naloge po navodilu direktorja iz delokroga delovnega mesta. Zaposlitev je za določen čas, 7 mesecev. Pričakovana izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Družbene vede in vedenjske znanosti itd. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. maja.

NATAKAR - M/Ž pri AVTOPRALNICA IN BAR 69 BORIS TRSTENJAK s.p., SV. JURIJ OB ŠČAVNICI. Gre za delo v strežbi v baru, nudijo zaposlitve za nedoločen čas, delo je dvoizmensko. Okvirna plača: 1.400 evrov bruto mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23. junija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

NATAKAR/ICA - M/Ž - BAR AMARO ROLAND SOBOČAN s.p., ČRENŠOVCI. Delo v gostinskem lokalu. strežba pijače. delo poteka od ponedeljka do sobote, v nedeljo se ne dela. Trajanje zaposlitve je določen čas, 24 mesecev. Okvirna plača 1.350,00 evrov bruto mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 8. junija, delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

ROMSKI POMOČNIK V VRTCU OSNOVNA ŠOLA FRANCETA PREŠERNA ČRENŠOVCI. Dela in naloge romskega pomočnika, zaposlitev za določen čas do 31. 8. 2024. Kandidat/ka naj pošlje prošnjo po pošti. Pričetek dela je okvirno 1. 6. 2024. Kandidat/ka naj pošlje skupaj z življenjepisom potrdilo o izobrazbi, potrdilo iz kazenske evidence (izdano pred največ tremi meseci) in potrdilo sodišča, da ni v kazenskem postopku (izdano pred največ tremi meseci).

POSLUŽEVALEC AVTOMATIZIRANEGA SKLADIŠČA M/Ž pri podjetju XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o., MURSKA SOBOTA. Delo v avtomatiziranem skladišču autostore po internih smernicah za pravilno delo. prevzem pripravljenega blaga za skladiščenje. vskladiščenje in komisioniranje v autostore. manipulacija z blagom, namenjenim za vskladiščenje. komisioniranje blaga iz autostore. izvajanje inventur blaga iz autostore. knjiženje vseh operacij skladiščenja v erp sistem. sprotno kontroliranje stanja zalog. skrb za stanje zalog. Trjanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. junija.

SLAŠČIČAR pri Pekarna Krapec, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., VERŽEJ. Iščejo slaščičarja za pripravo in peko slaščic, nudijo trajno zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 3. junija.

VOZNIK STROJNIK pri podjetju DINOS, družba za pripravo sekundarnih surovin, d.o.o. Opis dela: skrb za kakovostni in količinski prevzem in oddajo materiala, upravljanje tovornih vozil z dvigalom, itd. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev. Potrebno je znanje upravljanja z viličarjem, želeno poznavanja dela s TGM, koda 95. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 12. junija.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2024 ob 7:34 gost

      Obiral bi jagode

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.05.2024 ob 8:59 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.05.2024 ob 16:59 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2024 ob 8:50 gost

      Res sama donosna delavna mesta. Samo ko prideš na razgovor v ozadju imajo še en kup zahtev. Tako da na koncu razgovora rabijo za to eno delavno mesto 4 osebe v eni.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.05.2024 ob 19:34 gost

      Kapa pijane svetovalke štere med delovnen čase odejo po oštarijaj pijt tou je naš javne sektor šteroga plačuvlemo

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.