https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta vikend dogaja v Pomurju

30.05.2024 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 31. maj

19. Promenadni koncert orkestrov

Ob 17. uri se lahko na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi udeležite 19. Promenadnega koncerta orkestrov 

Pesem v srcu mesta

V Ljutomeru vas vabijo, da se jim pridružite ob 19. uri na koncertu Pesem v srcu mesta v Atriju mestne hiše. 

Koncert godbe na pihala Sveti Jurij

V Sv. Juriju ob Ščavnici po ob 19. uri potekal Koncert godbe na pihala Sveti Jurij v kulturnem domu. 

18. Festival skečev (Prefrigani zgrebaš)

V petek in soboto se lahko udeležite 18. Festivala skečev v vaško-gasilskem domu v Pečarovcih ob 19. uri. Smeh je zagotovljen. 

3. Noč Viktorije 

Pred Okrepčevalnico Viktorija v Filovcih, se od 21. ure naprej lako udeležitev 3. Noči Viktorije, kjer vas bo zabavala skupina Polkaholiki. Ob enem to leto vstopajo tudi v 30. leto obratovanja.

Sobota, 1. junij

Rogašovski tek

Športna zveza Občine Rogašovci vabi na 21. Rogašovski tek, ki bo potekal od 8. ure naprej, na igrišču pri OŠ Sveti Jurij. 

31. mednarodni rally Veteranov "Prekmurje 2024"

Od 8. ure naprej bo potekal XXXI. Mednarodni rally Veteranov "Prekmurje 2024". Udeleženci se bodo zbirali na parkirišču Murska - Transport, Obrtni ulici 28 (BTC Murska Sobota) med 8. in 10. uro. 

Pohod mestnih četrti Mestne občine Murska Sobota

Pohod se bo začel ob 9. uri z zbiranjem udeležencev na ploščadi pri Osnovni šoli III Murska Sobota. 

Dan odprtih vrat vojašnice Murska Sobota

Od 9. ure naprej se lahko seznanite z vojaškim poklicem in možnostjo vključevanja v Slovensko vojsko na Dnevu odprtih vrat v vojašnici Murska Sobota. 

Srečanje trikolesnikov in ostalih motorjev 

Vabljeni na Srečanje trikolesnikov in ostalih motorjev na nogometno igrišče v Lutvercih, kjer so bodo začeli zbirati ob 9. uri. 

Festival ljubezni

Od 17. ure naprej v gradu Negova lahko pokušate penino in si ogledate kiparsko razstavo Leopolda Methansa ob glasbeni spremljavi Nike Roger in Borisa Šemena. Nato pa sledi še akustični koncert skupine Hamo & Tribute 2 love. 

Žabja noč

Na nogometnem igrišču v Dokležovju bo od 18. ure naprej potekala 9. Žabja noč. Za odlično vzdušje bodo poskrbeli priljubljena skupina Mambo Kings ter klapa Šufit iz Splita, ki bodo obiskovalce navdušili s svojimi glasbenimi točkami. Poleg odlične glasbe bodo seveda pripravili tudi izjemno kulinarično ponudbo. Med glavnimi jedmi bodo kraljevali odlični žabji kraki, ki bodo pripravljeni po posebnih receptih. 

Zvezdina noč

Na parkirišču pred Kavarno Zvezda Ljutomer, bosta obiskovalce zabavala skupina Skater in Weekend band od 20. ure naprej. 

Nedelja, 2. junij

90 let PGD Čepinci

PGD Čepinci vabijo, da se jim pridružite ob 10. uri pri vaško - gasilskem domu v Čepincih na praznovanju 90 let društva. Od 12. ure naprej bo obiskovalce zabavala skupina Zlata Žila. Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2024 ob 20:27 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2024 ob 8:40 Janet Stanger gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.Join.payathome9.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.