https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Uživali na Pikniku v parku v Gornji Radgoni

31.05.2024 ob 9:20  

Pretekli vikend so v mestnem parku Gornja Radgona uživali na dogodku - Piknik v parku, ki je potekal v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja. 


Na dogodku se je predstavilo prek 30 lokalnih organizacij na najrazličnejše načine. Obiskovalci so lahko uživali v pestrem programu, ki je vključeval predstavitve, delavnice, igre, poligone, glasbene nastope, nagradne igre, stojnice, napihljiva igrala, nagradne igre, bralni kotiček, istvarjalni kotiček in športni kotiček. 

Najmlajši so se zabavali ob raznovrstnih aktivnostih, medtem ko so starejši uživali v bogati kulinarični ponudbi, poskrbljeno pa je bilo tudi za sladokusce. 

Dogodek je potekal v sklopu TVU - Tedni vseživljenjskega učenja, ki spodbuja vseživljenjsko učenje in osebno rast. Vseživljenjsko učenje je ključnega pomena za osebni in družbeni razvoj. Na dogodku so se te teme dotaknili z različnimi izobraževalnimi delavnicami in aktivnostmi, ki so spodbujale radovednost in željo po znanju pri vseh generacijah. Vseživljenjsko učenje omogoča, da se nenehno prilagajamo, rastemo in izboljšujemo svoje veščine, kar je neprecenljivo v današnjem hitro spreminjajočem se svetu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: FB Mladinski center Gornja Radgona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2024 ob 13:37 gost

      Ka neobjavite to teden dnij prlej, ka se bo to tan godilo ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.