https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Radoslavcih potekalo srečanje starejših krajanov

02.06.2024 ob 6:05  

Starejši krajani iz vasi Godemarci, Precetinci, Radoslavci in Sitarovci, ki so že dopolnili 70 let, so se minuli konec tedna zbrali na tradicionalnem srečanju.


V dvorani Gasilsko – vaškega doma Radoslavci so jim prijeten program pripravili Vito Zmazek, Eva Filipič, Pia Sovič in člani Kulturnega društva Anton Krempl Mala Nedelja.

 

Med drugim sta zbrane nagovorili ljutomerska županja mag. Olga Karba in predsednica Krajevne skupnosti (KS) Radoslavci Irena Žinko, ki sta manjši pozornosti poklonili najstarejšima udeležencema srečanja Janezu Žnidariču (rojen 1939) in Rozaliji Zavratnik (1931).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2024 ob 7:22 Prlek gost

      Lotmerska coprnica bi se naj za občino in da bomo meli čisto vodo brigada.kurbos je meja vse praf

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2024 ob 13:45 LJUTOMERČAN gost

        Ga. OLGA KARBA SE BRIGA SAMO ZA SVOJE INTERESE IN INTERESE DOLOČENIH LJUDI, IMA NAJSLABŠI ODNOS OD VSEH ŽUPANOV IN ŽUPANJ DO MALEGA ČLOVEKA S PODEŽELJA, KATERO S SVOJIMI DEJANJI UNIČUJE, DA O DOLOČENIH ZAPOSLENIH IN NJIHOVEMU DELU NA OBČINI SPLOH NE GOVORIMO, NAJVEČJA SRAMOTA, DA LAHKO NEKDO NAČRTNO UNIČI JAVNO PODJETJE Z OSKRBO VODE .

        16 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2024 ob 16:57 Tak je gost

      Bagri,prosim delite., brezplačni prevozi za starejse, da de Cveto sploh kaj dela.,drgsci de se razpoca. Delite prosim lepo, vse za mojo rit

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2024 ob 7:50 KD gost

      mladi, ko so zadnji prisli na obcino marsikaj povejo, kaj se dogaja, ta zenska nima trohice sramu kaj vse dela narobe. Niko pridi ze in jo zamenjaj. Taka zloba od zenske ne sme nikoli vec vladati lotmerku, ki ga je vnicila

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.06.2024 ob 22:02 Lotmerk gost

      Ona je živa lažnivka in hinavka lotmerka.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.