https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti poteka 18. mednarodno srečanje harmonikarjev

31.05.2024 ob 13:37  

Med 30. majem in 1. junijem Društvo harmonikarjev Murska Sobota je organiziralo 18. mednarodno srečanje harmonikarjev »pannoniaccordion«. 


Srečanja so se udeležili udeleženci  iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Nemčije, Slovaške, Ukrajine, Bosne in Hercegovine, Srbije, Rusije in Črne gore.

Podnevi potekajo tekmovanja harmonikarjev solistov in komornih skupin, zvečer pa se bodo zvrstili koncerti Duo Tandem iz Ukrajine, Duo Eduard Akhanov iz Rusije, Renzo Ruggieri na Jazz harmoniki in zaključni koncert nagrajencev.

V tekmovalnem delu se bo predstavilo 98 harmonikarjev v disciplinah Solisti klasična glasba, Komorne skupine klasična glasba, Solisti zabavna glasba in Solisti narodnozabavna glasba. Ocenjevala jih je strokovna žirija, ki so jo sestavljali ugledni glasbeniki in pedagogi iz evropskih držav. 

Tekmovanja in koncerti se odvijajo v Baročnem salonu soboškega gradu, v dvorani MIKK-a in v Gledališču Park Murska Sobota. 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2024 ob 15:01 Ethel Stratton gost

      Uporabljam spletno poslovno priložnost, za katero sem slišal, in zaslužil sem tako velik denar. Res je uporabniku prijazen in tako sem vesel, da sem izvedel zanj...... Evo, kaj počnem. Za več podrobnosti obiščite————————_𝐖𝐰𝐰.𝐞𝐚𝐫𝐧𝟓𝟒.𝐜𝐨𝐦

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2024 ob 18:38 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.