https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Motoristi so se srečali ob Soboškem jezeru

Murska Sobota , 02.06.2024 ob 6:00  

Moto društvo Jekleni jahači Bakovci je 10. leto zapored organiziralo veliko motoristično srečanje, ki je potekalo pri ribiškem domu ob Soboškem jezeru.


Navdušeni motoristi so se srečali z motoristi iz drugih krajev in se pomerili v razburljivih moto igrah ter namiznem nogometu. Popoldne so se  podali na panoramsko vožnjo po Prekmurju.

V večernih urah so organizatorji pripravili zabavno druženje ob glasbi za vse ljubitelje motorjev. Motoriste je zabavala skupina Rock Bataljon.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2024 ob 8:17 gost

      Jekleni jahači so najslabši udeleženci prometa. So eni kreteni keri mislijo da je vse njihovo. Vsi bi morali paziti ko so oni na cesti samo njim ni potrebno nič paziti. Pa da nebo pomote so tudi zelo dobri vozniki samo so na žalost v manjšini.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2024 ob 15:24 Lali gost

        Novinarska klika tega portala ne ve drugo pisariti kot gasilsko veselico in vaška srečanja in kakšna bo cena goriva naslednjih 14 dni

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2024 ob 10:24 Busybee gost

      Debeli fukjenec ti si tudi med jahači?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2024 ob 13:16 gost

      Klonjaš,,,, ti lahko Salome samo čistiš pot kjer ona stopa. Ti nikoli ne boš njej niti do gležnja segal. Štefkaš klonjaš,,,,,,.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.06.2024 ob 13:48 gost

      VeronaTako pogovarjanje se mi zdi neumno se sploh mi slovenci znamo pogovarjat

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.06.2024 ob 19:58 domačijn gost

      Tamaš je tudi jahač ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.