https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Igralci NŠ Aluvar Beltinci dosegli nov velik mejnik

5.6.2024  

NŠ Aluvar Beltinci dosegla nov velik mejnik. Uvrstila se je v 2. SML - vzhod. V kvalifikacijah za popolnitev 2. SML - vzhod so dobili za nasprotnika NŠ Dravograd.


Na prvi tekmi v Dravogradu so slavili z 0:2 strelca sta bila Klemen Zver in Maks Horvat. Na povratni tekmi na stadionu v Beltincih, kjer se je zbralo blizu 800 gledalcev, ki so z navijanjem pomagali do velikega uspeha pa sicer izgubili z rezultatom 2:3. Strelec obeh zadetkov je bil Gašper Černe, a se s skupnim izidom 4:3 uvrstili v 2. SML -  vzhod.

V NŠ Aluvar Beltinci trenutno dela 16 trenerjev, ki skrbijo za razvoj mladih nogometašev tako na nogometni kakor tudi socialni človeški plati. Trenirajo na igriščih v Beltincih, Dokležovju, Gančanih, Ižakovcih in Lipi. Udeležujejo se turnirjev tako v Sloveniji kot v tujini. Letos so se 4 selekcijami udeležili turnirja v umagu. Tam je selekcija U8 dosegla odmevno zmago, ko so z 1:0 ugnali slovito špansko Barcelono. Prav tako prirejajo tudi svoje turnirje prav sedaj v juniju potekajo po klubih naše šole poletni turnirji. V decembru pa bodo pripravili že tradicionalni 11. Miklavžev turnir, ki se ga je lani udeležilo 73 ekip.

Od 8. julija do 12. julija pripravljajo Nogometni kamp v Gančanih, ki bo trajal od 6.30 do 15.30 ure. 

NŠ Aluvar Beltinci želi v prihodnosti postati ena vodilnih NŠ na tem področju, zato skrbijo za nenehno izobraževanje naših trenerjev, kakor tudi skušajo v njihovo nogometno šolo pripeljati trenerje, ki so željni učenja in strmenja k napredku.

Foto: NŠ Aluvar Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.