https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi nogometaši NK Veržej na mednarodnem turnirju v Crikvenici

Crikvenica, 15.6.2024  

Nogometaši selekcije U10 IN U11 so se minuli vikend udeležili močnega mednarodnega turnirja Crikvenica Cup 2024 na Hrvaškem, kjer je nastopilo 350 ekip iz več kot desetih držav. To je bila za mlade nogometaše odlična priložnost, da se pomerijo z vrstniki iz različnih okolij in naberejo mednarodne izkušnje.

Fantje so ponosno zastopali barve kluba, dosegli odličen rezultat in zelo napredovali. Navijači, ki so spremljali tekme pa so bili navdušeni tudi nad njihovo borbenostjo in timskim duhom.

 

Fantje selekcije U10 so se pomirili z ekipami Kadra iz Poljske, GSNK Mladost iz Hrvaške in FC Koper. Z odlično igro so si priigrali 1. mesto v skupini in napredovanje med 16 najboljših ekip. V osmini finala so se pomirili z ekipo F=FC NAGYKANIZSA iz Madžarske, kjer so naši nogometaši imeli veliko priložnosti za zadetek, a jih niso uspeli izkoristiti in tekmo izgubili z 1:0.

Kot je dejal trener in predsednik kluba Boštjan Puhar bodo sodniške odločitve kmalu pozabljene, mladim nogometašem pa bodo zavedno ostali nepozabni spomini na vse dogodivščine tega vikenda.

Starši se zahvaljujejo trenerju Boštjanu Gujtmanu in vsem, ki so bdeli nad njihovimi otroki vse tri dni. Prav tako pa gre velika zahvala vsem sponzorjem in donatorjem, ki so omogočili zimski turnir in s tem malim nogometašem pokrili stroške turnirja, prevoza in bivanja.

Kot je zapisala mamica Simona Štampar: »To, kar ste zadnje dni dosegli je neverjetno. Dokazali ste, da ste kos ne samo najboljšim slovenskim klubom, ampak tudi tujim. Toliko poguma in samozavesti ste morali pokazati, ko ste stopili na igrišče in borbeno odigrali tekmo do konca … Ponosni smo na vas …«

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: NK Veržej

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2024 ob 13:35 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2024 ob 18:03 gost

      Dobro delo v tem klubu naj se jim uresniči še želja po napredovanju članov v 3ligo. 💪💪

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2024 ob 21:46 gost

      Mladiči neverjetno hitro napredujejo kaki napadalec pa do zgori pristop in agresivnost so dvigovali iz tekme v tekmo👍

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.