https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura vstopa v novo obdobje

19.6.2024  

Predsednik DNŠ Mura Robert Kuzmič in ameriški poslovnež George Juncaj sta podpisala pogodbo o sodelovanju, ki je podlaga za vstop strateškega partnerja v NŠ Mura.

Strategija kluba temelji na viziji, da klubu zagotovijo svetlo prihodnost in okrepijo temelje za nadaljnji razvoj. Zato so v zadnjem obdobju v klubu pozornost posvetili tudi številnim pogovorom s potencialnimi strateškimi partnerji, kjer so v pogajanjih sledili njihovim glavnim strateškim usmeritvam. Po pogovorih s strateškim partnerjem, ki je že od začetka jasno izpostavljal željo po dolgoročnem in obojestranskem sodelovanju, so v klubu ocenili, da je primeren trenutek tudi za potrditev medsebojne namere v obliki pogodbe o sodelovanju.

 

Njen vsebinski temelj je podpora strategij NŠ Mura in njenemu izvajanju. V NŠ Mura so v gospodu Juncaju, ki je lastnik kluba Michigan Stars FC in tudi sam vodi njegov poslovni in strokovni del, prepoznali osebo, ki bo pripomogla k vzdržnemu delovanju kluba v zadovoljstvo navijačev, regije, mesta ter nenazadnje slovenskega nogometa. Odločitev o vstopu gospoda Juncaja v NŠ Mura je bila sprejeta s ciljem nadgraditi delovanje kluba na vseh področjih.

Strateški partner poudarja, da sta bila prav strast navijačev in edinstvena nogometna atmosfera Pomurja glavna razloga za vstop v zgodbo NŠ Mura. Hkrati se zaveda trenutne situacije, lokalnega ponosa in pričakovanja navijačev, zaradi česar so skupaj z njim zastavili srednjeročne cilje, ki jih bodo skušali doseči.

Z gospodom Georgom Juncajem so takoj zaznali pripravljenost in željo, da Muro v prihodnje skupaj razvijejo v evropski klub, ki bo deloval celovito. Prva naloga je zagotovitev stabilnosti kluba, kar bo omogočilo utrditev temeljev, ki jih je klub postavil v zadnjem obdobju in s tem vrnitev k vrhunskim tekmovalnim dosežkom. Okrepitev prepoznavnosti in ugleda kluba je eden izmed glavnih ciljev in osnova za doseganje drugih ciljev.

Glavni srednjeročni tekmovalni cilj Mure je zgraditi kvalitetno člansko ekipo, ki se bo sposobna v roku dveh let uvrščati v evropske kvalifikacije, ter se v prihodnjih štirih letih vsaj enkrat uvrstiti v skupinski del katerega izmed evropskih tekmovanj. Murino nogometno akademijo si želijo dvigniti na še višjo raven, kar bo temeljilo na vzgoji lastnih nogometašic in nogometašev. 

Na podlagi obojestranske želje smo sklenili, da predsednik kluba še naprej ostane Robert Kuzmič, ki je s sodelavci v prejšnjih letih dosegel največje uspehe v zgodovini kluba. Za okrepitev sodelovanja med novim strateškim partnerjem in klubom, se bo ekipi v Fazaneriji pridružil Agron Šalja, ki je uveljavljeno ime v slovenskem nogometnem prostoru in bo novi generalni direktor kluba ter bo hkrati pokrival športni del.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2024 ob 0:16 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.