https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Znano je, kje se bodo Muraši pripravljali na novo sezono

20.6.2024  

Muraši se bodo prihodnji teden odpravili na priprave v Združene države Amerike, kjer bo od 25. junija do 3. julija njihova baza Michigan Stars Sports Center.


Muraši bodo na pripravah gostje nogometnega kluba Michigan Stars FC, ki je v lasti novega strateškega partnerja čarno-bejlih. Z njimi bodo varovanci Antona Žlogarja odigrali tudi eno od pripravljalnih tekem.


Ekipa bo do torka trenirala v domačem okolju, Muraši pa se bodo jutri v pripravljalni tekmi pomerili z romunskim drugoligašem CS Corvinul Hunedoara, ki je v lanski sezoni osvojl naslov pokalnih prvakov Romunije.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.06.2024 ob 13:44 Dalmoš gost

      Lucovi bodo mešali beton!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2024 ob 0:14 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2024 ob 10:40 AJAJAJAJAJAJ gost

      Burleska ide dele HAHAHA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2024 ob 22:54 Aja gost

      Kdo bi si mislil da bojo šli v Ameriko na priprave ponavadi so matrali antalyo,no vsaka čast mogoče bodo tam ostali in igrali v njihovi msl, sicer se sloviti Tottenham opekel tak ka podlago imamo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.