https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: V murskosoboškem parku je vse nared za Soboške dneve!

Murska Sobota, 21.06.2024 ob 11:00  

Murskosoboški park je že pripravljen na začetek priljubljenih Soboških dnevov, ki vsako leto privabijo množico obiskovalcev z bogatim programom za vse starostne skupine. Letos se dogajanje začne danes, v petek, 21. junija 2024, in ponuja pester izbor aktivnosti, od otroških delavnic do glasbenih nastopov. 


Dogajanje se bo začelo ob 17. uri z dogodkom "Igrivi baloni nad Soboto", kjer bodo v mestnem parku potekale otroške delavnice. Pred začetkom Odprtega državnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni Murska Sobota 2024 bo Roto klub v sodelovanju z Osnovno šolo III Murska Sobota organiziral različne aktivnosti za najmlajše.

Otroci bodo lahko sodelovali v tehniških delavnicah, športnih aktivnostih in plesni animaciji, ter si ogledali animirani film o zgodovini balonarstva v Prekmurju. Prav tako bodo imeli priložnost vstopiti v notranjost napihnjenega balona, kjer ga bodo spoznali od blizu, izdelovali spominske broške in sestavljanke ter ustvarjali z različnimi materiali.

Vir: Facebook Soboški dnevi

Ob 19. uri bo na grajskem dvorišču potekala otroška predstava "Balon Velikon", avtorja, režiserja in animatorja Andreja Rozmana Roze. Predstava pripoveduje zgodbo petletnega Oskarja, ki živi z mamo v blokovski soseski. Dva nergava soseda mu ne dovolita živeti v svetu igre, dokler Oskar nekega dne ne najde bankovca in si z njim kupi vrečko presenečenja, kar spremeni njegovo realistično zgodbo v pravljico.

Ob 20. uri se bo na glavnem odru v mestnem parku začel program "Odprti oder". Mladi glasbeniki, ki so se odzvali povabilu Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, bodo predstavili svoje talente širši publiki. Zasedba MATCH!, ki je s svojim nastopom prepričala komisijo, bo nastopila na glavnem odru festivala Soboški dnevi 2024.

Ob 20.30 uri bo uradni začetek Odprtega državnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni Murska Sobota 2024. Organizatorji bodo predstavili tekmovalni in spremljevalni program, nastopila pa bo Skupina Stop, ki si je nastop prislužila z uspešnim nastopom na Odprtem odru Gledališča Park 2024.

Vir: Facebook Soboški dnevi

Glasbeni večer se bo nadaljeval ob 21. uri z nastopom skupine Orlek na glavnem odru v mestnem parku. Skupina, ki letos praznuje 35 let obstoja, bo obiskovalce navdušila s svojo neponovljivo mešanico rokenrola, pihal, trobil in harmonike ter z unikatnim ‘folk-pank-polka-rockom’.

Ob 23. uri bo na glavnem odru sledil koncert ene največjih slovenskih rock skupin, Big Foot Mama. Skupina, ki že 34. leto upravičuje svoj status ene največjih slovenskih skupin, bo predstavila svoje največje hite ter nekaj novega materiala.

Pestro dogajanje se bo zaključilo ob 1. uri z nastopom skupine Alo!Stari na grajskem dvorišču. Skupina, ki izvira iz Maribora in je znana po svojem ‘skejtpank’ stilu, bo poskrbela za energičen zaključek večera.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2024 ob 12:08 gost

      Soboški dnevi cene pa bolj nabite kot v Dubrovniku na hrvaški obali.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2024 ob 12:11 gost

      To je res v Prekmurju so cene poletele v nebo kjer koli na prireditvah. Kot bi imeli standard Ljubljane in okolice. V osrednji Sloveniji so plače za 30 procentov večje so pa cene za 30 procentov manjše kot v Prekmurju. Mali se pelajte po Sloveniji pa de van vse jasno.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2024 ob 12:56 varžejčan gost

      Bog da deža da mo jaz duma leža .Popudne na večer se bu levalo kot iz škafa

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2024 ob 17:29 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.