https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šalja s prvimi vtisi iz Fazanerije

21.6.2024  

NŠ Mura je v teh dneh dobila strateškega partnerja, ki bo klubu pomagal doseči nove višave. Podaljšana roka Georga Juncaja bo Agron Šalja, ki prevzema funkcijo generalnega direktorja kluba. Poleg tega bo zadolžen tudi za športni del delovanja kluba. Šalja je ob prihodu v Fazanerijo izrazil svoje prve vtise in načrte za prihodnost, poroča NŠ Mura.


Prva velika preizkušnja za Muraše bo prihodnji teden, ko se bodo odpravili na priprave v Združene države Amerike. Na teh pripravah bo ekipo spremljal tudi novi generalni direktor, ki je že stopil pred čarno-bejli mikrofon in nagovoril navijače ter podpornike kluba.

Agron Šalja, generalni direktor NŠ Mura, je ob tem povedal: »Najprej bi rad pozdravil vse navijače in podpornike čarno-bejlih. Ravno zaradi odličnih navijačev, nogometnega okolja in privilegija, da lahko delujemo v enem od najbolj nogometnih mest v Sloveniji, je prišlo do dogovora s predsednikom Robertom Kuzmičem. V Muri vidimo veliko možnosti za napredek, želimo si jo dvigniti na višji nivo v vseh segmentih kluba, kjer je to možno. Zavedamo se trenutne situacije, navijači morate vedeti, da gre za nov cikel v obdobju Mure.«

»Ne smemo živeti v preteklosti, stremeti moramo k temu, da pridemo na enak ali še višji nivo, na katerem je bila Mura v preteklih letih. Prvi vtisi v Fazaneriji so zelo pozitivni, z veliko delovne vneme se pripravljamo na začetek nove sezone. Na tem mestu tudi apel vam, navijačem, da Muri stojite ob strani, tako kot ste ji vedno. Konec koncev, ste vi glavni razlog, da se je investitor odločil priti v Mursko Soboto,« je zaključil Šalja.

Foto: Arhiv Pomurec

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2024 ob 15:11 gost

      Udri po njem. Kaj to ni podobno velikim poznavalcem nogometa v Soboti. Sploh še nič ne šimfajo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2024 ob 15:25 gost gost

      KOGA ŠE PRIPELJETE NA POMOČ PLANŠARA IZ PLANIN KA NEGA V PREKMURJI ČLOVEKA ZA VODENJE ŠOLE GE STE STARI MURAŠI UPOR

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2024 ob 15:51 gost

      Napadač Albanije Mirlind Daku biti suspendiran na nekoliko utakmica jer je pokrenuo skandiranje "Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima", nakon čega je odložio megafon i krenuo prema centru terena poslije utakmice s Hrvatskom.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.06.2024 ob 23:45 Dalmoš gost

      Agrar glavni uvoznik sadja in zelenjave. Sicer pa agriculturelook.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2024 ob 15:43 Tatjana gost

      Shqiptari imajo dnar

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.06.2024 ob 17:29 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.