https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tom Kljun je nova okrepitev Nafte 1903

25.6.2024  

Tom Kljun je uradno postal četrta okrepitev Nafte 1903 za prihajajočo sezono 2024/25, so sporočili iz kluba. Mladi slovenski napadalec se pridružuje lendavskemu klubu z bogatimi izkušnjami iz italijanske primavere, kjer je zbral 13 nastopov, dosegel dva zadetka in enkrat zadel tudi v pokalnem tekmovanju.


Tom je svojo nogometno pot začel v knežjem mestu, nato pa nadaljeval pri sežanskem Taboru, preden se je preselil v Italijo. Njegova zadnja postaja je bil Aluminij, kjer je v 1. SNL zbral 16 nastopov, dosegel tri zadetke in prispeval eno asistenco.

Poleg klubske kariere je bil Kljun tudi član mlajših selekcij slovenske reprezentance. V dresu do 19 let je zbral 11 nastopov in dosegel dva zadetka.

Nafta 1903 tako z navdušenjem pozdravlja novo okrepitev, ki bo pripomogla k doseganju ciljev v sezoni 2024/25.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2024 ob 13:27 gost

      Kar solidne okrepitve prihajajo v Lendavo. Ekipa bo bistveno močnejša kot v prejšnji sezoni, je pa problem, da bo zmanjkalo časa za uigravanje ekipe, prvenstvo se bo prehitro začelo in začetek prvenstva zna bit slab za Naftaše. Upam, da se motim.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2024 ob 17:45 gost

        Očitno ne poznaš igralcev. Kjun, Božičkovič, Kadrić..koliko klubov so že menjali? Ogromno, pa so še zelo mladi. Kaj jim je skupnega, slabi so, zato nikjer ne obstanejo imajo pa prave...odgovori si sam!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2024 ob 17:52 gost

      Jaz jih zelo dobro poznam, sem jih vse videl v živo igrati in noben ni slab. Očitno ti ne spremljaš dovolj slovenski nogomet in si bolj na tekočem z hrvaško in srbsko ligo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.