https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Grajska ploščad zaživela v ritmih Indije in Paname

Murska Sobota, 28.06.2024 ob 10:10  

Četrtkov večer se je odvil v znamenju Folkarta, v okviru katerega so se predstavile plesne skupine iz Indije in Paname.

Večer je otvorila plesna skupina Kalanjay Dance Academy iz Mumbaia, ki je skozi plesne korake prikazala bogato kulturno raznolikost Indije ter pričarala vzdušje razkošnih palač, duhovnosti svete reke Ganges in živahnega Bollywooda.

Po indijskih ritmih je sledila predstavitev Centro Folklorico Atenay Batista iz Paname. Njihovi plesi, polni barv, veselja in energije, so predstavili bogato kulturno dediščino Paname, ki slovi z rajskimi plažami, plantažami kave, deževnimi gozdovi in puščavami.

 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Tim Vengust

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2024 ob 12:16 StephanieSmith gost

      I am very happy to share this work opportunity to you… It’s definetly the best job i ever had… Check it out here……….___ p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2024 ob 16:30 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.