https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Gornji Radgoni poteka tradicionalni Petrov sejem

Gornja Radgona, 29.06.2024 ob 11:50  

V soboto, 29. junija, je na Trgu svobode v Gornji Radgoni potekal tradicionalni krajevni Petrov sejem. 

Sejem, ki ga organizira Občina Gornja Radgona je povezan s farnim patronom župnije Gornja Radgona, Sv. Petrom. Petrov sejem je eden starejših sejmov na tem območju in vsako leto pritegne veliko število obiskovalcev. 

Najti je bilo mogoče izdelke, ki jih sicer težko zaslediš, saj je bila tudi letos na voljo pestra paleta izdelkov domače in umetnostne obrti. 

Sejma se vsako leto udeležijo društva in zavodi, ki mimoidočim predstavijo svojo dejavnost ter na tak način obogatijo sejemsko dogajanje. 

Kot se spodobi, je bilo poskrbljeno tudi za odlično kulinarično in vinsko ponudbo.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2024 ob 12:25 prekmurec gost

      Petrov sejem je potekal samo do 12 ure, potem se je nadaljeval Pavlov sejem. Vinska ponudba izpod kritike, nikjer dobiti šmarnice ali pa vsaj rdečke.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2024 ob 22:15 LeahUllrich gost

        She has been out of w0rk for quite some time however last month her check was 11,500 bucks only w0rking on the PC(Personal Computer) for 9 hours per day.RGthop For more detail visit this article…….___ p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.06.2024 ob 9:24 gost

        Najboljše možno vino kaj lahko trenutno dobiš na trgu. Z šmarnico pa rdečko se doma nalivaj

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2024 ob 15:16 NancyMcDaniel gost

      This article is good but poverty rate is increasing now a days and we want to meet to gather and make the planning on end of poverty and get the more detail about this……..____W­­w­­w­­.p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2024 ob 16:27 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.06.2024 ob 19:47 kaj je na sejmu takega gost

      kar težko zaslediš v današnji polomiji življenja, oziroma pri vseh kitajskih trgovcih???? Kdo na sejmu kupi doma pečeno pogačo, domači med, če ta isti prodajalec svoje izdlke ponuja v trgovinah po 30 procentov nižji ceni, samo da proda svoje "promašaje", za katere bi na sejmu zahteval vso bogastvo tega sveta. Tak pač je.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.06.2024 ob 22:15 Aja gost

      Švabarija je v kurci nej Kitajci gospod malo poglej ge se švabski izdelki delajo pa velecenjena wv pa mercedes Opel pa itak avta ne zna več narediti,glej malo kitajčke

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.