https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podpisal pogodbo za opremo vrtcev

Mestna hiša, 01.07.2024 ob 9:10  

V Mestni hiši v Lendavi je v petek, 28. junija, potekal svečani podpis pogodbe za nabavo opreme za vrtca v Gaberju in Čentibi. Pogodbo sta podpisala župan Občine Lendava Janez Magyar in direktor podjetja Atlas oprema d.o.o. Janez Potokar.


Nova oprema je namenjena za dodatne prostore v okviru novega prizidka k vrtcu v Gaberju. V Čentibi pa trenutno potekajo zaključna dela, da se obstoječi objekt stare šole preuredi za potrebe dodatnih enot Vrtca Lendava. Objekt bo v celoti opremljen, kar bo omogočilo izboljšane pogoje in dodatne kapacitete za otroke ter zaposlene v vrtcu.

»Današnji podpis pogodbe predstavlja pomemben korak k izboljšanju pogojev za naše najmlajše občane. Prepričan sem, da bo nova oprema pripomogla k boljšemu in prijetnejšemu okolju v vrtcih, kjer bodo otroci lahko varno in kakovostno preživljali svoj čas,« je ob tej priložnosti povedal župan Magyjar. 

Pogodba vključuje dobavo, nakup in montažo opreme za prenovljena vrtca v Gaberju in Čentibi. Dobavitelj se je zavezal, da bo pohištvo in opremo dostavil in namestil najkasneje do konca julija 2024. Skupna vrednost del znaša 62.180,80 evrov. Občina Lendava se veseli uspešne izvedbe projekta in novih prostorov, ki bodo izboljšali kakovost predšolske vzgoje v njihovi občini.

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2024 ob 10:48 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.